Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Facebooková vražda: Stíhala sokyni, zabila nevinnou

Torrie Emery (23) už byla obvoněna z vraždy
Torrie Emery (23) už byla obvoněna z vraždy  (Autor: ČTK)
24. července 2010
22:47

Když se dvě perou, třetí se směje. Spor dvou Američanek, které spolu bojovaly o přízeň muže, skončil vraždou. Přátelství Torrie Emery (23) a Danielle Booth (20) rozdělila láska k muži sedícímu za mřížemi. A jejich konflikt na Facebooku pak vyústil v automobilovou honičku, při níž byl zabit člověk.

Rozepře žen z amerického státu Michigan se podle policie stala příčinou vraždy, ze které už byla v pátek Torrie Emery (23) obviněna. Žena na svou internetovou sokyni v lásce zaútočila při automobilové honičce.

Od smrtící jízdy ji neodradila ani skutečnost, že měla ve voze na zadním sedadle tříletou dceru. Ve chvíli, kdy Torrie zahlédla svou sokyni Danielle Booth (20) na sedadle spolujezdce kolemjedoucího vozu, strhla prudce volant, do automobilu narazila a pak ho začala rychlostí až 160 kilometrů v hodině pronásledovat.

Řidička Alesha Abernathy (†21), kamarádka Booth, se před šílenou Torrie snažila uniknout, vjela do křižovatky na červenou a narazila do popelářského vozu. Útočnice i její dcera vyvázly bez zranění, stav Booth je podle lékařů kritický, Abernathy ale při zběsilé jízdě zemřela. Pokud Emery shledá soud vinnou z vraždy, hrozí jí až doživotní vězení.

e.44 ( 25. července 2010 02:11 )

někoho OBVONĚT z vraždy

matahari ( 25. července 2010 01:23 )

Naši opálení spoluobčané totiž jezdí 120 a podobnými vozidly, a z těch stošedesátku prostě nevymáčknou

Zobrazit celou diskusi