Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ženu († 22) zalil vrah do betonu!

Attilu Kovácse (21) už z hrozného činu obvinili a přímo z místa činu ho odvezli v poutech.
 (Autor: Jozef Uhlárik)
Autor: Jozef Uhlárik, hto - 
18. července 2010
16:58

Otřesný nález čekal na policisty, kteří na základě udání začali kopat na dvoře domu ve slovenské Horní Kráľové. Vykopali tělo zabetonované Zuzany (†22). Druha její sestry Attilu Kovácse (21) už z hrozného činu obvinili a přímo z místa činu ho odvezli v poutech.

Způsoby mafie – zabít a tělo zalít do betonu

Tělo mrtvé ženy už bylo v rozkladu. Policisté ho vykopali z hloubky jednoho metru. Případ se začal vyšetřovat po oznámení Marcely (19), sestry mrtvé dívky, která byla mírně retardovaná.

Marcela vypověděla, že její druh Zuzanu zlikvidoval už vloni v říjnu a mrtvolu zakopal domu. Tvrdí, že předtím mlčela, protože jí její druh vyhrožoval násilím. Když Attila Kovács její sestru mlátil, svázal ji, aby jí nemohla pomoci.

A proč Zuzana tak dlouho nikomu nechyběla? Po vesnici se totiž vyprávělo, že odešla pracovat do ciziny. Pokud se Attilova vina prokáže u soudu, hrozí mu trest odnětí svobody na 7 až 10 let.

mouse ( 30. července 2010 02:26 )

svazoval tu retardovanou

waserman ( 19. července 2010 09:14 )

V každém případě je to ale humus

waserman ( 19. července 2010 09:13 )

Mám taky dost "retardovaných" příbuzných, ale bohužel nemám tolik betonu. Kdybych to dělal pořádně, a z toho betonu něco stavěl, myslím, že by to bylo na další přehradu.

buban ( 18. července 2010 22:13 )

jak uz jsem opakovane psala-ten dobrak Atila byl udajne obvinen z neumyslneho zabiti. Mate ve vasem trestnim zakoniku i paragraf na neumyslne zabetonovani? Prosim, poucte mne. Dekuji.

buban ( 18. července 2010 22:10 )

proc vysmech? Manzelku vzdy dukladne svazal, kdyz mlatil svoji retardovanou svagrovou, aby ji nemohla branit. Akorat to jednou prepiskl a bylo z toho neumysle zabiti se sazbou 7-10 let. Koneckoncu manzelka muze byt rada, ze ji nesvazal trochu festovneji-aby uz nemohla ani pipnout (vse je samozrejme cerny humor).

Zobrazit celou diskusi