Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Děsivá podobnost: Terezku (†5) zalehla opilá matka!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, shp - 
4. července 2010
16:24

Smutný příběh slovenské holčičky Simonky (†3) až děsivě připomíná případ, který se stal v roce 2001 v České republice na Kladně. Helena Čermáková (35) tehdy také nahlásila zmizení své pětileté dcerky Terezky.

Po třech týdnech intenzivního, ale bezvýsledného policejního pátrání se matka pokusila o sebevraždu skokem z okna. Nakonec se přiznala, že dcerku opilá zalehla.

Malá Terezka pod matkou nemohla dýchat. Selhaly jí plíce a srdce. Její tělíčko pak Čermáková ukryla v lese a snažila se ho zapálit. Posléze ho zahrabala.

Policisté nakonec pozůstatky tragicky zesnulé holčičky našli v základech hájenky v lese u Kladna. V krvi dítěte později experti zjistili 1,4 promile alkoholu, před smrtí však musela jeho hladina dosahovat až dvojnásobku. Helena Čermáková si za ublížení na zdraví s následkem smrti odseděla tři roky ve vězení.

anasyi ( 5. července 2010 15:14 )

zirafo,oni se nad tim nepozastavi ani za dvacet let ani driv.Ale jak jsem psala,az dostanou od zivota poradnou slupku,tak mozna,ale na prvnim miste pro ne bude,proc zrovna ony,nepochopi,ze jde o jakysi trest z bozich mlynu.Ja ti neco napisu na meil.

zirafa ( 5. července 2010 15:04 )

já jsem jenom uvažovala nad tím,anasyi, jak o tom budou přemýšlet třeba za 20 let.... teď to udělat chtěly, svi.ně, ale co budou cítit až se ohlídnou dozadu....? to by mě fakt zajímalo.... jestli se v nich přeci jenom to špatný svědomí, až zestárnou, neprobudí....no, možná že opravdu ne....

anasyi ( 5. července 2010 13:03 )

siroky,ani prasnice nezalehne svoje mlade

anasyi ( 5. července 2010 13:02 )

ahoj ziraf,nevim co jsem pleskacovi udelala,mozna ze jsem nekomu slapla na kuri ocko.Prave ze bozi mlyny melou pomalu ale jiste,timze melou pomalu,o to je to horsi.Jenom Cermakova,vychechtana ale jak dlouho?Az dostane poradnou slupku,tak bude cumet,odkud to prilitlo,a tahle to samy.Udelaji z toho nestastnou nahodu,jakesi zanedbani a je za tri roky venku,nikdo ji nedokaze,ze to byl umysl,pokud ji z toho neusvedci.Ja si osobne myslim,ze ony nemaji zadne svedomi, udelaly to,protoze to udelat chtely.Deti jim byly prekazkou

zirafa ( 5. července 2010 11:38 )

anasyi, nechápu, proč ti mažou příspěvky?! co jsi pleskáčovýmu adminovi provedla?! boží mlýny sice melou, ale někdy strašně pomalu.... přemýšlela jsem nad tím, jestli takový ženský, co se zbavily vlastního dítěte s odstupem času toho litují... jestli mají výčitky svědomí, jestli někdy uroní slzu... jestli, až jim bude např. kolem padesátky, a budou se zpětně v myšlenkách probírat svým životem, se jim alespoň sevře srdce při vzpomínce na to, co udělaly.... a myslím si, že právě při takovémhle bilancování se matička Laky rozhodla vyhledat svýho syna, kterýho lehkomyslně v mládí opustila....jojo, špatný svědomí je svi.ně....a musí být hrozný s ním žít..... přeju ti krásný den, anasyi, a moc tě pozdravuje mějsehezky.....

Zobrazit celou diskusi