Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zmizení Simonky (3): Na stejném místě zavraždili holčičku!

Simonka se ztratila v pondělí večer své matce, která s ní byla na hřišti
Simonka se ztratila v pondělí večer své matce, která s ní byla na hřišti  (Autor: Nový čas)
Autor: rvs, Nový Čas - 
2. července 2010
05:00

Případ ztraceného slovenského děvčátka se stále více zamotává a matka Simonky (3) Martina (35) se stále více zaplétá do svých výpovědí. Čím delší čas přitom uplyne od zmizení dívenky, tím je pravděpodobnost, že se najde živá, menší. Místní obyvatelé si vzpomněli na otřesnou událost. Na stejném místě, kde se Simonka ztratila, došlo už dříve k vraždě malé holčičky!

Simonka si naposledy hrála na tomto hřišti Simonka si naposledy hrála na tomto hřišti | Nový čas

Strašlivá tragédie se v hlohoveckém parku stala před dveceti lety. Krátce po revoluci tam muž zaútočil na dvě malé holčičky, které byly na cestě ze školy. Jednu z nich pak mladý sexuální deviant zavraždil. Místní lidé nyní doufají, že se strašlivá tragédie po letech znovu nezopakuje.

„Holčička se tehdy udusila v blátě, druhá útok přežila,“ řekla reportérům slovenského serveru Nový čas jedna z obyvatelek Hlohovce, která si dodnes jasně vybavuje děsivou událost, jež otřásla celým městem.

Devianta po činu zatkla policie. Po odsouzení byl umístěn ve slovenské věznici Leopoldov. Později byl z vězení propuštěn a nyní se léčí v psychiatrické léčebně v Pezinku.

Tříletá Simonka zmizela z dětského hřiště v Hlohovci 28. června večer. Posledním známým člověkem, který ji viděl, je její matka Martina (35). Ta policistům i novinářům už popsala hned několik verzí zmizení své dcery. Jisté je zatím jen to, že rodiče s dcerou přišli v pondělí večer do místní restaurace. Otec Andrej (52) koupil Simonce nanuk a matka s holčičkou pak odešla na dětské hřiště. Zbytek události zatím zahalují nepřesnosti a dohady. Matka například naposledy tvrdila, že na chvíli omdlela, a když se probrala, bylo její dítě pryč. Podle sousedů pochází Simonka ze sociálně slabé rodiny a oba rodiče se často opíjejí.

Policie po Simonce i nadále intenzivně pátrá a prověřuje svědecké výpovědi lidí, kteří ji v osudný den viděli. Zvlášť si posvítila na lidi, kteří byli nedávno propuštění z vězení, kde si odpykávali trest za pedofilii, sexuální trestné činy, nebo obchodování s dětmi.

anelam ( 2. července 2010 10:05 )

přesně tak,žila jsem s alkoholikem,neví sami co je pravda a co jen sen-v deliriu-spojují realitu se snem-dám příklad-ten můj alkoholik tvrdil že moje vnučka nikdy na chatě s námi nebyla-a to tam byla týden!!!!!!Až jsem donesla fotky kde mu na chatě sedí na klíně ......Tenkrát jsem ani netušila,co toho za den vypije,pil tajně do hospody nechodil.Od té doby jsem vnučky na chatu nikdy nevzala.

milo ( 2. července 2010 08:52 )

Omdlela? Spíš vožralecky usnula na bůhví jak dlouho a mezi tím se ztratila Simonka...takový případ už tu jednou byl a teď se to opakuje...dala bych si pořádný pozor na matku a otce...oba ožralové...neumějí uhlídat sebe natož pak malé dítě...pořádně byhc je podusila až by se přiznali....vždyť ty její odpovědi jsou do očí bijící že nedávají ani hlavu či patu natož aby jim někdo věřil...tak snad s tím nezačnou policisté.....fakt by měli zavést zkoušky na rodičoství...pak by takových případů možná ubylo...

majojo ( 2. července 2010 08:03 )

Kéž je to "jenom" únos a ne to druhé! No a co se rodičů týče: maminka seděla v parčíku, dávala pozor na holčičku.... Včera večer už vyrukovala s tím, že zřejmě na chvíli ztratila vědomí, možná ji někdo praštil.... Vždyť to bije do očí!!!

ysta ( 2. července 2010 07:35 )

výpovědi mění, kdoví, jestli v tu dobu neměli okno a pamatují si vůbec, co se stalo. Já bych začala od nich.

sibuna ( 2. července 2010 07:20 )

ten náš kladenský případ,kdy matka hrála divadlo pro veřejnost a nakonec vyšlo najevo,že dítě v opilosti zalehla a pak se mrtvolku pokusila schovat .....Taky jí chlast říkal víc než vlastní dítě!

Zobrazit celou diskusi