Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Máma Simonky (3): Nevěřím, že ještě žije

Nevěřím, že Simonka ještě žije, říká nešťastná matka.
Nevěřím, že Simonka ještě žije, říká nešťastná matka.  (Autor: Nový Čas)
Autor: rvs, Nový Čas - 
1. července 2010
09:57

Máma tříleté Simonky ztrácí naději, že je její holčička naživu. Holčička v pondělí večer zmizela z dětského hřiště. „Nevěřím, že ještě žije. Budu muset identifikovat její malé tělíčko,“ říká Martina Švecová (35).

V pondělí večer si Simonka hrála se svou maminkou na dětském hřišti ve slovenském Hlohovci. "Klouzala se na skluzavce, měla radost a smála se. A najednou tam nebyla," říká skrz slzy Simončina máma. Ještě v pondělí večer nahlásili rodiče na policii, že se Simonka ztratila. Policie rozjela rozsáhlou pátrací akci, ale zatím stále bez výsledku.

Rodina Simonky zažívá nejhorší chvíle svého života. Máma vyčerpaná smutkem a nevěří, že se ještě Simonka může najít živá. "Simonka měla ráda sladké. Na její středeční narozeniny jsme pro ní měli připravený dort a chystali jsme se s ní zajít i na zmrzlinu, tu měla ze všeho nejradši," říká Simončin otec Andrej.

Prarodiče děvčátka ani nedokáží popsat všechen obrovský smutek, který nyní zažívají. "Byla pro nás vším. Když přišla, vždycky se usmívala. Jen ať nám jí vrátí živou a zdravou," vroucně si přeje babička Simonky Mária. "Chybí nám. Bez ní se žít nedá," dodává k tomu její manžel Dezider.

"Pořád pláčeme a vůbec nevíme, co se mohlo stát. K narozeninám jsme jí koupili krásné červené šatičky. Ty má teď na sobě," vypráví s pláčem druhá Simončina babička Kamila Muzikážová (58).

ivkanatka ( 2. července 2010 17:38 )

To mne napadlo také a navíc přesvědčení matky, že holčička již není naživu a bude muset identifikovat její malé tělíčko mi nahání husí kůži!!!! Přeci každá normální máma by v takové situaci až do poslední chvíle věřila, že její dítě žije !!!! Nevěřím té ženské ani slovo - buď jí ublížila sama, nebo ji prodali. Snad se dozvíme pravdu. Chudák malá Simonka.........

buban ( 1. července 2010 23:32 )

tak nejak jsem to napsala pred asi 2 a pul hodinou a taky pred chvili.Zdravim Zkrat.

buban ( 1. července 2010 23:27 )

Stari rodicia su tiez "mimo misu".Mala Simonka mela mit narozeniny ve stredu-ale uz v pondeli pro ni meli nachystanou dortu-trosku brzo v tech vedrech,ne?Zvlast kdyz cela familie travi dny po putykach a nejlepsi darek pro malou je pozvani na zmrzlinu-opet do putyky.A ze jedna babca male Simce koupila cervene saticky jako darek k narozeninam,ktere mela ve stredu,ale mala se ztratila v pondeli a to v tech novych satickach,ktere byly planovane jako darek na stredecni oslavu?!Bud blaboli novinari,nebo je furt oz%rala cela familie.Kazdopadne je mne lito te male-jiste to az dosud nemela lehke.

buban ( 1. července 2010 22:45 )

oprava-sama jsem se dojala-mela jsem napsat:...intenzivneji,nez tato pani hleda svoji dceru...

buban ( 1. července 2010 22:37 )

jsem matka,dnes jiz dospelych, dvou synu,mam rada spolecnost,ziji na jizni Morave,(jakoze tedy nejsem abstinent-to tu ani nejde),ale jeste i v pozdejsim veku,nez je mala Simonka,kluci byli v 19,10 hod.vykoupani u televize u vecernicka a nasledne v posteli s pohadkou od maminky.Pred tremi tydny se mne ztratila kocicka-dlouholety clen rodiny-i tu hledam intenzivneji nez tato pani-matka nemohu napsat,nebot i kdyz ji neznam,oznaceni matka k ni nepatri.

Zobrazit celou diskusi