Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dcera polského poslance: Táta nezemřel, žije v Rusku

Margaret Wassermann stále věří, že její otec nezemřel...
Margaret Wassermann stále věří, že její otec nezemřel...  (Autor: Fakt.pl)
Autor: jos, Fakt.pl, mivr - 
28. června 2010
11:10

Margaret Wassermann, dcera polského poslance a člena Rady ministrů, který zemřel 10. dubna při letecké tragédii u ruského Smolensku 10. dubna, říká o svém otci, že možná žije někde v Rusku.

Rozhovor s Margaretou Wassermann přinesla polská media. Margaret a celá její rodina se stále nemohou psychicky dostat přes spalující bolest z obrovské ztráty. Ztratili milujícího otce i manžela. Dcera slavného polského politika jejich situaci komentuje slovy: "Ano, strašně moc nám chybí. Nedokážeme se smířit se skutečností, že už tu s námi není. Dokonce jsme si namlouvali, že není v rakvi, ale někde v Rusku. Jsme přesvědčeni, že se na nás odněkud dívá."

Pláč a zoufalství

Největší ztrátu asi zažívá poslancova žena. Dcera se s jejími projevy smutku svěřila veřejnosti: "Matka prochází nepředstavitelným zoufalstvím. Každý den chodí tátovi na hrob. Vím, že pláče, i když to skrývá."

"Mluvím s tátou, protože jsem si jistá, že je mi nablízku. Když jsem se vrátila z Moskvy, ptala jsem se ho, jestli mám mluvit s novináři o tom, co se tam stalo. Vím, že on by to tak chtěl. Snažím se zjistit pravdu. Když ji budu znát, budu moci odejít z tohoto světa s čistým svědomím," svěřuje se novinám dcera zesnulého politika.

(zdroj: Fakt.pl)

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi