Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brazilský "Fritzl": Za 16 let zplodil s dcerou 7 dětí

Autor: pes - 
10. června 2010
12:32

Brazílií otřásl hrůzný případ, který nápadně připomíná případ Rakušana Josefa Fritzla. Brazilec 16 let zneužíval vlastní dceru na jednom z ostrovů ve státě Maranhao. Za tu dobu mu dcera porodila 7 dětí.

José Agostinho Pereira Bispo (54) žil se svojí manželkou a dcerou na jednom z odlehlých ostrovů v Atlantském oceánu spadající pod brazilský stát Maranhao. Muž se živil jako pěstitel zeleniny. Před 16 lety ho manželka opustila a on začal ve své chatrči znásilňovat tehdy dvanáctiletou dceru.

Po celou dobu jí zakazoval opustit jejich pozemek. Mladá žena tak neumí číst ani psát. Lidé z okolí prý o incestu věděli, ale ze strachu úřadům nic nenahlásili. Během let muž s dcerou (dnes 28) zplodil celkem 7 dětí, kterým také zakazoval opustit pozemek. V nedávné době pak začal znásilňovat dokonce i osmiletou dceru-vnučku.

Na případ úřady upozornil pojišťovací agent, který při hledání nových klientů v oblasti narazil na podezřelé zdravotní záznamy Pereirovi rodiny. Když policisté Pereiru zatýkali, tvrdil jim, že incest s dcerou nepovažoval za nic špatného. o Případu informoval server iDnes.cz

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi