Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zeman bydlí v panelu, Šlouf v supervile!

Autor: ljš - 
30. ledna 2013
18:19

Zatímco náš budoucí prezident Miloš Zeman (68) večer usíná v pronajatém panelovém bytě, jeho stín, lobbista Miroslav Šlouf (64), zavírá oči v luxusní vile v Líšnici u Prahy. A k ní si přistavěl ještě dům obložený dřevem!

Patrová bíle natřená hacienda, která má podle katastru nemovitostí vnitřní plochu kolem šesti set metrů čtverečních, říká Šloufovi pane už notnou dobu. Na jeho parcelách o souhrnné rozloze přes čtyři tisíce metrů čtverečních však nedávno vyrostl ještě dřevem obkládaný »domeček«. K tomuto luxusu připočtěte fakt, že je v Líšnici druhé nejstarší golfové hřiště v republice, a je vše jasné: Vstoupili jste do zóny bohatých!

Když jede Šlouf do Prahy, může složit hlavu v bytě ve smíchovské novostavbě. Ano, i ta je mnohem luxusnějším bydlem, než má Zeman. Tomu to ale může být fuk, sám se totiž v březnu odstěhuje rovnou na Pražský hrad. A Šloufa si prý s sebou nevezme, ačkoliv mu prokazatelně pomáhal s kampaní. Nechce ani připustit jakoukoliv moc lobbisty nad svojí osobou.

„Pochopte, že kdybyste vy byl na jeho místě a nějaký novinář se vás zeptal, jak jste významný, tak jemně řečeno svoji roli poněkud přeceníte,“ řekl o něm ve večer svého prezidentského triumfu.

Mirek Šlouf, práce všeho druhu: LOBBING, REALITKA I KOŽNÍ CHOROBY!

Kde vydělává peníze? Je to mazaný podnikatel, takže všude, kde to jde! Podívejte se, co o Šloufových obchodních aktivitách říká obchodní rejstřík.

Pro Sanum

Centrum pro léčbu kožních onemocnění ve Štěpánské ulici v Praze zakládal Šlouf v roce 1995 s počátečním kapitálem 10 milionů korun. Šéfem představenstva byl do roku 1997, nyní tam figuruje jeho partnerka Marková. Za nitky prý tahá stále on.

Group S Czech – Consulting

Podle obchodního rejstříku je předmětem podnikání činnost organizačních a ekonomických poradců anebo realitní kancelář. Že by realitka zaměřená na lobbisty?

Slávia Consutling

Právě díky téhle fi rmě má Šlouf pověst zdatného lobbisty. Přes ni totiž v Česku prosazují své zájmy různé fi rmy – ruský ropný gigant Lukoil to ale podle něho není. Šlouf je zde jednatelem.

SAFR

Šlouf a jeho přítelkyně Dagmar Marková (60) jsou v této fi rmě vedeni jako společníci. Předmětem podnikání je pronájem nemovitostí. Na téže adrese sídlí také Markové klinika Pro Sanum.

sluki ( 31. ledna 2013 11:19 )

www.sousednahrad.cz

gamehoror ( 31. ledna 2013 10:46 )

http://www.lidovky.cz/premier-necas-paralyzuje-kontrolu-bis-stezuje-si-predseda-poslanecke-komise-do lejs-gmu-/zpravy-domov.aspx?c=A120529_195843_ln_domov_jkz

wandzi ( 31. ledna 2013 10:05 )

Netapetuj tady kraviny!!! Co to je za blbost!? Nečas Zemana v kampani podporoval, tak proč tahle kampaň?

gamehoror ( 31. ledna 2013 06:54 )

Jééé prej nebudou investovat Prachy, zlato a zas prachy To je to oč jim jde a o co mají starost. To že kam se chdili koupat jako děti do rybníka si rybník někdo oplotil a vybírá tam vstupné už se tu neprobírá Hlavně hrabat a chlubit se že někde mají na účtech šestimístná numera a že kdo tam nemá numera je lůza

gamehoror ( 31. ledna 2013 06:49 )

Nevim co je to supervila Takhle z venčí je to hezký udržovaný domek, nevim, možná něco super u vnitř V každé místnosti velkoplošné inteligentní televizory reagující na hlas ? Vše od stahování rolet až po luxování řízeno počítači ? Možná má pod barákem protiatomový plně automatický kryt se zásobami na několik desítek let. Bydlení v paneláku je furt jen bydlení v paneláku i kdyby to bylo 4+1 s balkonem a kojí ve sklepě. Možná by to chtělo to co je super popsat víc a hlavně porovnat s tím co by měl bývával druhý kandidát, myslím ty panství, lesy a rybníky kde si hrají na šlechtu.

Zobrazit celou diskusi