Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Anna K., Dana Kolářová, Klára Issová: Zeman je hulvát, na Hrad nepatří!

Autor: mok - 
23. ledna 2013
11:56

Slavné ženy vyhlásily protestní akci proti Miloši Zemanovi. Nelíbí se jim totiž jeho výrok, že knížata jsou zdegenerovaná a na rozdíl od zemanů ženy nemusela znásilňovat.. Považují jej za hrubý, urážlivý a nepřípustný.

"Knížata měla právo první noci, a tak zdegenerovala, neboť ty nevolnice nemusela znásilňovat, vydávat na to energii. Zatímco my zemani jsme si museli svá práva vždy vybojovat, proto jsme nedegenerovali," tímhle výrokem si Miloš Zeman znepřátelil mnoho voličů a také slavné ženy jako například herečku Danielu Kolářovou, zpěvačku Annu K. nebo Kláru Issovou, Chantal Poullain a další. Ty se proto rozhodly zahájit protestní akci.

"Hluboce nás, níže podepsaných žen, dotkl výrok Miloše Zeman pronesený v debatě na TV Prima dne 18.1. 2013," stojí ve stránkovém prohlášení vydané prostřednictvím Blesku. Podle nich je takový výrok hrubý, urážlivý a nepřípustný z úst jakéhokoli muže, natož pak kandidáta na úřad prezidenta naší země.

To, že Zeman přestřelil, ukazuje i heslo jejich protestu: "Kdo není slušný muž, nemůže být dobrým prezidentem."

 

 

 

 

datel ( 30. ledna 2013 10:48 )

Nevím, jestli to, že někdo občas vystupuje někde na podiu mu dává právo si myslet, že rozumí politice víc než ostatní lidi. Navíc tyhle amatérky, o kterých je řeč....

dissent ( 30. ledna 2013 10:48 )

Takový nány pitomý,ať si kecají co chtějí,ale strach ze znásilnění mít rozhodně nemusí.Blééééé

reiner ( 30. ledna 2013 07:41 )

A která z nich tady pod zn.doktorka vlastně kdáká ....?

snufina ( 29. ledna 2013 23:32 )

Jedna větší flundra než druhá...Issová??? Anna K?????? Kolářová??? co je na nich slavnýho, jo, rozhoďnožky jak je potřeba, fůůůůůůůůůůůůůůůj

doktorka6 ( 29. ledna 2013 23:31 )

CITUJI:lideneblbnete: Vazene Damy, souhlasim s Vami a stydim se, ze prezidentem CR bude takovy hulvat a pijan. KONEC CITATU - souhlasím jen bych připomněla, že volby byly demokratické i když kampaň pana Zemana byla podpásová, urážející a pomlouvačná. Nicméně asi u něj ,,účel světí prostředek,,.To že byl zvolen většinou hlasů hodně napovídá o nás občanech. Ještě hodně lidí se průběžně nezajímá o politiku a tak jen využil jejich nevzdělanosti. Oni uvěřili jeho slibům...doufejme, že pro ně nebude procitnutí do tvrdé reality devastující...Jsme v 21 století a vývoj jde kupředu, nelze jen snít o sociálních jistotách, jisté je jen jedno: - každý svého štěstí strůjcem!

Zobrazit celou diskusi