Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Oldřich Kaiser vzkazuje z Malajsie: Nechci Šloufa a jeho kamaráda, chci Karla!

Video se připravuje ...
Autor: šim - 
14. ledna 2013
12:36

VIDEO: V sobotu se rozhodlo. Do 2. kola prezidentské volby postoupili Miloš Zeman a Karel Schwarzenberg. Volební klání až v daleké Malajsii sledoval také herec Oldřich Kaiser, který je tam v tuto chvíli na dovolené. Do Česka poslal jasný vzkaz: „Nechci tady Východ, nechci, aby prezident propustil zbývající gaunery.“

Kaiser natočil video uprostřed typického malajského tržiště. Malajce prý situace v České republice velmi zajímá a prý dostává otázky, kterého z kandidátů by si přál za prezidenta.

„Nechci Šloufa a jeho kamaráda s jejich aparátem. Nechci, aby zaplavili českou zemi Východem ještě více. Nechci, aby propustil zbývající gaunery prezidentskou milostí,“ odmítl herec jednoznačně Zemana.

"Chci Karla Schwarzenberga. Myslím, že o jediný ví, a má to také v krvi, jak spravovat českou zem. Na to mi hned Malajčané odpovědí: ‚Jé, to bude těžké. To se jen tak ta pavučina neprotrhne. Ta je příliš pevná.‘ A já jim říkám, že já věřím, že protrhne. Že už je na čase,“ poslal jasný vzkaz Kaiser, který svou řeč zakončil spokojeným pokývnutím do kamery.

jenda0033 ( 21. ledna 2013 11:41 )

Oprava, toto je reakce na příspěvek "ronydan"

jenda0033 ( 21. ledna 2013 11:40 )

Souhlasím, sice umí více jazyků, ale není mu rozumět v žádném

rachota ( 21. ledna 2013 08:51 )

Já zas NECHCI,kmotra BAKALU,JANOUŠKA,KALOUSKA a KARL fon ŠVARCE už vůbec NE!

ronydan ( 17. ledna 2013 13:35 )

I Vy pane Kaiser, (nemůžu uvěřit). Neodsuzuju Vás za Váš názor. Ale léčbu by to chtělo-tohle musí být choroba,jinak se to nedá vysvětlit nejen u Vás,ale i jiných ,,umělců". Vy jste se asi všichni příznivci senility spletli. Je epidemie CHŘIPKY a ne DEMENCE.

ronydan ( 17. ledna 2013 13:25 )

Někteří se pravděpodobně museli zbláznit.Jak vůbec je možné,že o tom přemýšlejí (a zvlášť pak někteří ,,umělci").Nejsem zastáncem ani jednoho,ale bydlím v česku a jsem čech.A nebude to jinak.To by mě nikdy nenapadlo,že by někdo vůbec zvažoval zda-li bude hlavou státu čech,nebo rakušák s německy mluvící manželkou,která bohužel neumí ani česky dobrý den a manželovi jde rozumět-bohužel-jen to dobrý den.Po čtvrtém slovu to chce titulky (to není útok na tyto lidi-to je fakt).Vůbec mu nejde o ČR-pan evrodupkovlez nám to zařídí.Tam mu je dobře,protože se tam mluví hodně cizími jazyky (což ovládá)- ale čeština ho očividně obtěžuje.Divím se i p.Karlovi-nevěděl jsem,že je tak nesoudný.Senilita je strašná věc(nic ve zlém),ale přestáváte vnímat realitu kolem sebe.Ten Váš boj,aby ďáblové v rouše beránkově dostali něco co jim nikdy nepatřilo,tak to byl výkon.Stydím se za Vás (ne jako za člověka),za to,že nemáte kouska sebereflexu,za to že strapňujete tuto republiku,a za to že jste do české politiky lez (ať je jakákoliv).Někdy jsem si říkal,že je dobře že Vám není rozumět.DOPORUČENÍ - Pane Kníže, už jsme se zasmáli,byl to hezký vtip a teď se vraťte zpět na Vaše sídlo a VY ČEŠI SE PROBERTE - není nad čím vůbec přemýšlet.

Zobrazit celou diskusi