Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Všude byla krev! Děsivé snímky z centra pro migranty, kde uprchlík ubodal krásnou Švédku

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: shp - 
12. června 2016
06:09

Krev, krev a zase jenom krev. Při pohledu na tyto snímky se člověku dělá špatně. Zachycují však brutalitu, se kterou ubodal etiopský migrant Youssaf Khaliif Nuur krásnou a oblíbenou švédskou pečovatelku o děti uprchlíků. Alexandra Mezher (22) neměla šancí přežít. Migrant přitom tvrdil, že mu je 15 let, ale ve skutečnosti mu je minimálně 21.

Ke chladnokrevné vraždě došlo 25 ledna letošního roku. Až nyní se však na světlo světa dostaly děsivé snímky ukazující místo, kde krásná Alexandra pracovala, pomáhala dětem přistěhovalců a kde bohužel zároveň zemřela.

Po hádce na ni Youssaf Khaliif Nuur vytáhl nůž a bodal do pečovatelky, která moc dobře věděla, že není patnáctiletým chlapce, jak tvrdí. Už v minulosti si stěžovala, že migranti zneužívají švédského systému a dospělí se vydávají za děti.

Krvavé stopy ukazují, jak se Alexandra snažila utéct a ubránit. Marně. Jakmile násilný migrant přerušil její tepnu, během chvilky vykrvácela. Byla to přitom oblíbená pečovatelka a vzdělaná mladá žena, po které truchlí celá rodina.

Tento mladý muž ukázal extrémní chladnokrevnost a krutost, které způsobily smrt Alexandry Mezhers,“ poznamenala žalobkyně Linda Wiking u soudu. Migrantovi hrozí, že bude deportován zpátky do Etiopie, pokud bude usvědčen. A že zabíjel, je jasné…

Pozor, galerie obsahuje brutální snímky. Je nevhodná do 18 let.

andorea ( 12. června 2016 13:55 )

V dnešní době by bylo možné vše... http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Znasilnili-me-ale-ja-se-na-ne-nezlobim-jsou-to -chudaci-Takto-se-pry-vazne-chovaji-levicove-aktivistky-438360

montevideo ( 12. června 2016 12:20 )

Sluníčkáře by měli hospitalizovat nebo zavřít.

montevideo ( 12. června 2016 11:08 )

Taky mě ta jejich omezená slovní zásoba pěkně leze na nervy. A ještě slovo "šokující" .

montevideo ( 12. června 2016 10:42 )

Přesně tak. Srbové celý konflikt nespravedlivě odskákali. A propaganda vymyla lidem mozky pohádkami o zlých Srbech a hodných Chorvatech. Já to po osobních zkušenostech vidím spíš obráceně.

zigzag ( 12. června 2016 10:39 )

Slunickari jsou ti, kterym z cmoudu se sypou penize, ale jen jim cmoud zacne vyhrozovat a utocit tak je z nej raz dva xenofob a vola na cmoudy policii

Zobrazit celou diskusi