Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znásilnění u skluzavky: Migranti v německém bazénu sexuálně napadli dvě dívky

K znásilnění došlo u skluzavky.
K znásilnění došlo u skluzavky.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
1. března 2016
18:13

Přišly se koupat do bazénu jako všichni ostatní. Pobyt ve vodě se však změnil v trauma. Dva afghánští migranti si vyhlédli své krajanky a rozhodli se, že s nimi budou mít sex. Ať se jim to líbí, nebo ne. Sexuálně je napadli v německém akvaparku Arriba ve spolkové zemi Šlesvicko-Holštýnsko. K útoku došlo přímo pod skluzavkou.

Dívkám je teprve 14 a 18 let, napsal web magazínu Focus. Útočníci ve věku 14 a 34 se po nich sápali u skluzavky a snažili se je znásilnit. Z jejich sevření se poté napadené vymanily a okamžitě běžely pro pomoc.

Poškozené se obrátily na ochranku v bazénu, která poté oba pachatele zadržela,“ prohlásili policisté. Oba útočníci již byli obvinění z napadení a znásilnění. Na soud čekají ve vazbě, jelikož existuje podezření, že by trestný čin mohli opakovat.

Nejde přitom o první sexuální útok migrantů ve Šlesvicku-Holštýnsku. Jiní dva Afghánci v obchodním centru ve městě Kiel obtěžovali tři dívky. Postupně se k migrantům přidávali další uprchlíci. Nakonec ženy obtěžovalo až 30 mužů.

Sexuální útoky migrantů v německých bazénech byly hlášeny v Bornheimu i Mnichově. K nejhoršímu znásilnění migrantem však došlo v rakouské Vídni. Muž z Iráku tam znásilnil desetiletého chlapce, kterého vážně zranil.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi