Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Migrant z Iráku znásilnil v bazénu chlapce (10)! Dlouho jsem neměl sex, bránil se

Plavecký areiál Theresienbad ve Vídni, kde ke znásilnění došlo.
Plavecký areiál Theresienbad ve Vídni, kde ke znásilnění došlo.  (Autor: de.wikipedia.org)
Autor: haj - 
6. února 2016
16:46

Teprve desetiletého chlapce zatáhl uprchlík z Iráku (20) do převlékací kabinky, stáhl mu plavky a brutálně ho znásilnil. Chlapeček křičel o pomoc, ale ani to násilníka nezastavilo. Policii pak řekl, že věděl, že dělá špatnou věc, ale nemohl si prý pomoci, protože neměl sex asi čtyři měsíce.

Otřesný případ znásilnění, o němž v pátek informovala rakouská média Kurier a Der Standard, se odehrál ve vídeňském plaveckém areálu Theresienbad již 2. prosince loňského roku.

Poté, co muž vyznávající islám ukojil svoje touhy, nechal zraněné dítě být a sám se bezstarostně dál bavil skákáním do bazénu a potápěním, jako by nic. Zneužitý chlapec, jehož zoufalý křik při aktu prý nikdo neslyšel, následně v slzách vše nahlásil plavčíkovi. Ten okamžitě přivolal pomoc.

Policie Iráčana, který do Rakouska přišel teprve v září a pracoval jako taxikář, na místě zatkla. Během výslechu muž vysvětloval, že se neovládl, jelikož neměl sex po dobu čtyř měsíců. „Nemohl jsem vydržet bez sexu, protože mám přebytek sexuální energie,“ řekl podle Kurieru muslim.

Věděl prý, že to byla „velká chyba“ a že chlapci tím „může způsobit trauma“. „Taková věc je zakázaná v každé zemi světa,“ uznal dokonce násilník podle Der Standard. Přesto ale údajně nemohl jinak. Hájil se také svou minulostí bez poskvrny a uvedl, že má v Iráku ženu a dítě.

Zarážející je ovšem fakt, že rakouská policie o případu informovala až s měsíčním zpožděním. Dle jejich prohlášení to bylo na ochranu oběti, ovšem nabízí se také možnost, že k zamlčení informací došlo, protože zločin spáchal právě imigrant.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině