Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena šla sama nocí. Migranti na ni zaútočili se slovy: „Němky jsou jen na sex“

Autor: mb - 
19. ledna 2016
21:00

V Německu opět zaútočili migranti na ženy. Skupina běženců v Dortmundu nejdříve ženu obtěžovala vulgárními gesty, jeden z cizinců následně osamělou Němku sexuálně napadl. Oběti se podařilo utéct, po pachateli pátrá policie – zatím bezvýsledně.

Mladá Němka (25) se vracela v noci ze soboty na neděli domů, když narazila na skupinku běženců, kteří ji ze začátku obtěžovali „jen“ vulgárními gesty a nadávkami. Žena se rozhodla skupinku ignorovat a přidala do kroku. Jeden ze skupinky mužů ale ženu dohonil a začal jí nabízet peníze za sex. To Němka odmítla, ale dotěrný útočník se nenechal odradit. „Němky jsou jen na sex,“ procedil údajně mezi zuby a začal ženu osahávat na intimních partiích.

Vystrašené oběti se podařilo naštěstí utéct a vše nahlásila na policii. Útočníka žena popsala jako muže „velmi malého vzrůstu“, který jí prozradil, že do Německa přijel „teprve nedávno“. Policie po sexuálním deviantovi pátrá, avšak zatím bez výsledku. Podobný případ se nedávno odehrál i ve Švédsku.

Německem nedávnem otřásly sexuální útoky na stovky žen o silvestrovské noci v Kolíně nad Rýnem. Podobné útoky se odehrávaly v menším měřítku i v dalších německých městech, ale třeba i v Rakousku či Skandinávii. Dle policie byly navíc útoky v Kolíně nad Rýnem do jisté míry organizované, až tisícihlavý dav tvořený převážně z migrantů se rozdělil na menší skupiny a začal terorizovat obyvatele na náměstí.

Jen před pár dny několik migrantů napadlo v Německu transsexuální pár, ten chtěli dokonce ukamenovat! Naštěstí policie v čas zasáhla a útočníci z místa činu uprchli.

Zprávy o sexuálních útocích na ženy využívají skupiny, které brojí proti přistěhovalcům. Nárůst extremismu zaznamenalo jak samotné Německo, tak například i Finsko. V Kolíně nad Rýnem po sexuálních útocích skupina „vyhazovačů a rockerů“ napadala ve městě cizince z neevropských zemí. Ve Finsku pak začali v ulicích hlídkovat radikálové, kteří si říkají Vojáci Odina.