Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Uprchlík si v Maďarsku uřízl penis a zmrzačil varlata

Muž si uřízl penis.
Muž si uřízl penis.  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
3. září 2015
23:12

Zoufalství uprchlíků je veliké, co však stálo za pohnutkami běžence, který se zmrzačil v maďarském městě Debrecenu, není jasné. Muž si uřízl penis a poškodil varlata.

Obyvatelé Debrecenu přivolali ke zmatenému uprchlíkovi policii. Když na místo strážci zákona přijeli, nestačili se divit.

Uprchlík si uřízl penis a zdeformoval si varlata. „Muž byl zraněn, policisté kvůli tomu přivolali záchranku,“ uvedla maďarská policie.

Uprchlík byl oficiálně registrován v zemi. Žil v azylovém táboře v Debrecenu. Imigranti z něj se mohou volně pohybovat po městě.

milithmad ( 10. září 2015 03:18 )

 No ale ČR dostává dotace od EU, proto to dilema. .

milithmad ( 10. září 2015 03:15 )

 Měl si radši uříznout hlavu, pak bych ho i politovala. Nemám s nimi bůh ví jaký soucit. Nevěřím, že oni by ho měli se mnou. Bude mezi uprchlíky spousta těch, co budou problémoví. A češi jen drží hubu a krok. Nejsou v ČR peníze na naše chudý a psychicky nemocný bezdomovce, na léčbu našich nemocných. Tak proč se ČR dobrovolně žene do problému. Snažila bych se najít cestu, jak se jim vyhnout. Jenže to by se politici museli spojit a ne si na úkor občanů ČR honit ega.

milithmad ( 10. září 2015 03:06 )

 Je mi líto lidí, v jejichž zemi je válka. Ale k nim se přidávají lidé, kde není válka, ale chudoba. Přijde mi, že Blesk se snaží nám hrát na city, abychom drželi huby a neprotestovali, že se podvolila ČR EU a souhlasila s příjetím uprchlíků. Bude jich více. Přijede pak za nimi rodina atd. Když se nedostanou do země svého přání, zkusí to tady. Ve zprávách byla ukázka těchto uprchlíků, jak skandujou Alláh Akhbar, nebo jak se to píše. Jinej kraj, jinej mrav. Kdybych nemohla jinak, přijala bych malé sirotky, nejlíp ale jen poskytnout pomoc finanční. Nebo jen poradit. Tvl i dobrá řada je Pomoc. ...

Zobrazit celou diskusi