„Spatřil jsem ohromnou ohnivou kouli, myslel jsem, že je to meteorit,“ řekl ohromeně jeden z vesničanů po neuvěřitelném zážitku. „Schoval jsem se uvnitř svého domu a čekal jsem, až objekt... přistane.“

A tak se skutečně stalo. Obrovská ohnivá koule, která se prohnala oblohou poté, co o sobě dala vědět hlasitým bodavým zvukem, nakonec dopadla do zeleninové zahrady jednoho z obyvatel.

Po překonání prvotního strachu se k ní shlukla skupinka vesničanů. Objekt byl stříbrný a ozubený, po plamenech zůstaly jen popálené části. Měřil přibližně tři čtvrtě metru, vážil přibližně 40 kilogramů.

O jaký objekt se jedná, zatím zjištěno nebylo. Začaly se ale objevovat četné teorie o jeho „zaručeném“ původu. Je to vzkaz od tajemných bytostí žijících mimo naši planetu?

Podle jednoho z možných vysvětlení, které ovšem nabízejí čínské zpravodajské servery, se jedná o část ruské rakety, která nese komunikační satelit. Údajně totiž došlo k selhání motoru krátce poté, co byla v pátek ráno vypálena. Vyšetřování nicméně nadále probíhá.