V červnu roku 2011 na světě žilo celkově asi 6 922 000 000 lidí. Jejich počet neustále poroste, pokud se neobjeví něco, co lidi začne masově kosit. Myšlenka, že počet lidí by se měl redukovat, není rozhodně nová. Z Číny například známe nechvalně proslulou politiku jednoho dítěte na rodinu. Bylo to nelidské, ale přineslo to ekonomický rozvoj. A teď si představme, že počet lidí bude drasticky redukován i ve Spojených státech nebo v Evropě.

Mnozí lidé věří, že tzv. prasečí chřipka, AIDS nebo v poslední době epidemie EHEC byly vyvolány uměle. S cílem snížit počet lidí na Zemi. Ale jsou i jiné nástroje, jak počet lidí redukovat.

FEMA - Utajené koncentráky?

Ve Spojených státech se už několik let mluví o vládním projektu FEMA (Federal Emergency Management Agency - Federální agentura pro zvládání krize). Oficiálním posláním tohoto úřadu, který vznikl za Jimmyho Cartera, je reagovat na živelní pohromy nebo na nehody většího rozsahu, které by v budoucnu mohly paralyzovat Ameriku.

Za rok 2008 měla FEMA podle údajů Wikipedie 6651 zaměstnanců a rozpočet 5,8 miliard dolarů. Což je pořádná investice. Kempy, které FEMA buduje, jsou zatím prázdné. Milovníci konspiračních teorii předpokládají, že budou brzy naplněny lidmi, kteří nebudou souhlasit s tím, až se úzká skupina lidí kolem Baracka Obamy pokusí nastolit tzv. Nový světový řád (New World Order).

Tato konspirační teorie tvrdí, že malá skupina mezinárodních elit kontroluje a manipuluje vlády, průmysl a mediální organizace. Nový světový řád prý také ovládá Evropskou unii, OSN, Světovou banku nebo Mezinárodní měnový fond. Zjednodušeně řečeno jde o to vytvořit jednu vládu pro celý svět. Této problematice se například věnoval George Orwell v kultovním románu 1984.

Podle konspirátorů jsou od roku 2008 lidé v USA pomyslně rozděleni na červenou a modrou skupinu. Jedna bude převychována, druhá nebude mít právo na život. Do FEMA kempů je budou dopravovat speciální vlaky bez oken. Ano, už jsme to jednou zažili, když dějiny Evropy řídil maniak Adolf Hitler.

Další ze záhadných vlaků
Autor: Youtube.com

Prezident Obama - Přichází Satan?

Nebyla by to správná konspirační teorie, kdyby neměla okultní pozadí. Hlavní roli hraje Barack Obama, jehož jméno do hebrejštiny prý můžeme přeložit jako "Blesk z výšin". Prorok Nostradamus prý hovoří o tajemném démonu Mabusovi, přehozením pár písmen dostáváme slovo Obamus.

Konspirátory dále dráždí, zda se Obama skutečně narodil na území Spojených států a má právo být prezidentem, zda není náhodou muslim vydávající se za křesťana a zda náhodou jeho černá tvář nesouvisí s černou duší...

Jedno je jisté, Obama s sebou nesl naděje, ale počet nespokojených Američanů roste. Vláda Spojených států přenechává pozici lídra Číně a doma jsou stále více a více slyšet miliony nespokojených hlasů...

TOTO BYL POSLEDNÍ DÍL SERIÁLU O KONCI SVĚTA NA BLESK.CZ

Fotogalerie
3 fotografie