Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ficova exporadkyně Mária se ukázala na nákupech. O práci prý zatím nezavadila

Autor: nkov - 
12. května 2018
11:30

Bývalá poradkyně slovenského expremiéra Roberta Fica Mária Trošková, známá i díky lechtivým fotografiím, se po čase objevila mezi lidmi. Fotograf deníku Plus JEDEN DEŇ ji zachytil v hypermarketu na nákupu drogerie, kde si obhlížela i zahradní gril. Někdejší femme fatale ze slovenského úřadu vlády, kterou smetla vražda Jána Kuciaka, vyrazila do obchodu svým luxusním SUV, které vzala i do myčky. Novou práci podle listu stále nemá.

Po vystudování vysoké školy v oblasti managementu v Trenčíně prorazila Trošková jako fotomodelka předvádějící především plavky a spodní prádlo, známé jsou dnes její erotické fotografie, na kterých se nezdráhala ani odhalit.

Trošková přišla o práci jako Ficova poradkyně po vraždě investigativního novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky. Za smrtí mladého páru byla údajně práce na článku, který ukazoval na spolupráci vysokých politiků slovenské vlády s italskou mafií.

Milenka Itala z kauzy kolem vraždy Kuciaka

Přitom se ukázalo, že italský podnikatel Antonio Vadala, hlavní podezřelý v případu, který má být napojený na kalábrijskou skupinu ’Ndrangheta, má s Troškovou společnou minulost. Bývalá modelka v roce 2015 založila firmu GIA Management, kde jí měl Ital pomáhat s přepravou zboží. Podle vyjádření modelčiny matky byli dokonce milenci a plánovali svatbu.

Finalistka soutěže Miss Universe 2007 po hlasité kritice požádala o dočasné uvolnění ze své funkce, po odstoupení Fica je ale jasné, že už se na svůj bývalý post nevrátí. Na pozici poradkyně přitom pracovala tři roky. Podle informací deníku Plus JEDEN DEŇ získaných od bývalých kolegů z úřadu vlády si ale nové zaměstnání zatím nenašla.

Fotograf zachytil Troškovou při nákupu. Fotograf zachytil Troškovou při nákupu. | Vlado Benko jr./Pluska.sk

Ani Deníku Plus JEDEN DEŇ se nepodařilo zjistit, jestli má Trošková novou práci. Fotograf ji ale zachytil při cestě z jejího bytu v bratislavské Petržalce do myčky, kde si nechala nablýskat své SUV. Následně zamířila na nákup do známého obchodního řetězce.

Video  Reportérka chtěla udělat rozhovor s Ficem. Zabouchl jí před nosem.  - tv Joj
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

lalia ( 12. května 2018 12:42 )

Fico,ty ses zbláznil.Kam jsi dal rozum.To bych od tebe nečekala.

sores ( 12. května 2018 12:19 )

No bude opět ukazovat kozy a nahotu a kšefty se jí pohrnou nebojte!!! Nejstarší řemeslo na světě vynáší a bl.bc.i jednoduchý mužský rádi zaplatí jelikož uvažují jen ptákem!!!

sachmat ( 12. května 2018 12:17 )

Trošková neboj, tvůj  kavalír Fico ti něco jistě najde. Na holičkách zrovna tebe, nenechá. Až bude svatba, dejte vědět.

Zobrazit celou diskusi