Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Roztančení zdravotníci baví internet: Sestřičky i doktoři strakonické nemocnice natočili klip

Video se připravuje ...
Autor: Vlaďka Hradská - 
29. prosince 2017
12:06

Vtipné video roztančeného personálu strakonické nemocnice koluje po internetu a baví diváky. Tříminutový snímek zabírá sestry i lékaře na různých odděleních, chodbách i operačním sále.

lip vznikl v nemocnici, která v žebříčcích úspěšnosti patří k nejlepším v zemi. V záběrech nechybí sekretářky ani ředitel nemocnice. S nápadem natočit odlehčený klip a popřát všem šťastný a úspěšný rok přišel lékař gynekologického oddělení Roman Zaremba.

„Video zábavnou formou naznačuje, že ve strakonické nemocnici pracuje i veselý zdravotnický personál. Chce popřát dobrou náladu do příštího roku všem z míst, kde zábava a tanec nejsou rozhodně častým projevem. K přání našim pacientům, partnerům a samozřejmě svým spolupracovníkům se připojuji,“ řekl Blesku ředitel nemocnice Tomáš Fiala.

Klip vznikl těsně před Vánocemi během jediného dne a po internetu se šíří jako lavina. „Bylo to rychlé, spontánní a zábavné. Přišli, pustili muziku a bylo to. Natáčení jsme si moc užili. Zapojil se každý, kdo měl chuť a smysl pro legraci,“ popsala sestřička z anesteziologicko-resuscitačního oddělení Libuše Kuchtová.

Doporučujeme
Video se připravuje ...
Další videa