Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilý Čech vjel v Rakousku do podchodu. Auto je na odpis

Nehoda Čechů v zahraničí naštěstí nikoho život nestála. (Ilustrační foto)
Nehoda Čechů v zahraničí naštěstí nikoho život nestála. (Ilustrační foto)  (Autor: HZS Zlínského kraje)
Autor: bru/ČTK - 
27. listopadu 2017
10:31

Český řidič vjel v tyrolském městě Sankt Johann in Tirol po nárazu do zábradlí do podchodu pro pěší. Policie 29letému muži bez řidičského průkazu naměřila v krvi více než 2,6 promile alkoholu, informovala dnes agentura APA.

Při nehodě, která se stala v neděli večer, řidič s osobním automobilem nejdříve čelně narazil do zábradlí a potom se zřítil zhruba čtyři metry do hloubi podchodu. Motorista a jeho 35letý spolujezdec, rovněž Čech, dokázali z havarovaného vozu vystoupit vlastními silami. Oba utrpěli jen lehká zranění a byli převezeni do místní nemocnice.

Dvojice kolem 17:30 SEČ jela po silnici B178 ve směru od Kitzbühelu, když řidič vyjel z jízdního pruhu a narazil do železného zábradlí. Zcela zničený automobil museli z podchodu vyprostit hasiči. S Čechem má být zahájeno správní řízení.

zidle ( 28. listopadu 2017 10:01 )

Kdyby Blbost kvetla takby titva blbeckove byli samy kvet!Jet bez ridicaku do Rakouska taktoje sebevrazda tise budou divit nakolik jeta sranda prijde budou mit tucny dluch nanekolik let,jiste toauto taky ukradli napredje zavrou apak budou platit azsestoho poserou jsuto curaci!!

Zobrazit celou diskusi