Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

„To bolí!“ Manažer Lega přijal výzvu Blesku a šel po kostkách naboso

Video se připravuje ...
Autor: bud - 
7. října 2017
06:30

Už přes 60 let rozvíjí Lego kreativitu dětí po celém světě. Přesto si snad každý rodič zažije chvíli bolesti, když při procházení pokoje svých dětí nečekaně šlápne na kostku z této stavebnice. Své zkušenosti s tím má také Jesper Vilstrup, jeden z manažerů dánské firmy. Reportér Blesk.cz ho přesvědčil, aby se po kostkách prošel naboso přímo před kamerou.

„Bolelo to,“ prohlásil Jesper Vilstrup poté, co se bez bot prošel po lego kostkách rozsypaných na podlaze. Jako manažer dánské firmy Lego má proto pro rodiče pochopení. „Snad každý rodič na světě ví, co to znamená a jaké to je, když v dětském pokojíku šlápne na kostku Lega,“ dodal s úsměvem.                          

„Když máte děti a můžete si s nimi hrát, je to ta nejúžasnější věc, jakou můžete zažít. Nějakou zatoulanou kostku pak stejně neřešíte,“ myslí si Vilstrup. Smysl pro humor a hravost neztrácí, i když v Legu pracuje řadu let a dostal se až na jednu z nejvyšších manažerských pozic. Neváhal proto ani skočit do „bazénku“ s kostkami a brodit se jimi.

V dánském Billungu nedávno otevřeli takzvaný Lego House, dům pro děti, který nabízí desítky interaktivních atrakcí. Modely z kostek vyráběli Češi v kladenském závodu. Podívejte se v galerii, jak to tam vypadá:

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi