Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Satelitní operátoři tlačí v inzerátu na Sobotku. Zobrazili ho na buldozeru, premiér se ohradil

Autor: zzu - 
19. května 2017
22:10

Česká asociace mobilních operátorů  inzerátem útočí na premiéra Bohuslava Sobotku (ČSSD). „Proč premiér hrne naše peníze soukromým firmám?“ ptá se asociace. Premiér i ministerstvo průmyslu a obchodu se proti tiskovině ohradili. S informací přišel server Aktuálně.cz.

Česká asociace satelitních operátorů kritizuje novelu zákona o elektronických komunikacích. Ten se zabývá i otázkou přechodu pozemního vysílání na DVB-T2 a posiluje práva spotřebitelů. Sobotkova karikatura má potom hrnout peníze pryč ze státní kasy.

Sobotka i ministerstvo průmyslu a obchodu se proti inzerátu ohradili. Podle Sobotky je inzerát nepravdivý a ministerstvo průmyslu a obchodu připravuje odpověď, která tvrzení vyvrátí. Podle Sobotky mohou všichni novelou jedině získat. Jako výhody uvádí moderní televizní vysílání, rychlý mobilní internet a lepší ochranu zákazníků proti mobilním operátorům. MPO potom protestuje proti darování vysílacích frekvencí za 11 miliard korun a proti miliardové arbitráži.

Vyjádření ministerstva

zdenekk- ( 20. května 2017 07:28 )

Ale tohoto zmetka umlatit lopatou jak nic, ještě si budu popěvovat!

lesnismes ( 20. května 2017 07:06 )

Co to tu meles .

lesnismes ( 20. května 2017 07:04 )

Aha,satelitni operatori uz myslim okradaji lidi dost.Sobotka je v te hromade zapachajicich lejn nejmensi zlo.

havran2 ( 20. května 2017 06:06 )

Pěkná pleš,fleš-bleskovka ! ! !

iFender ( 20. května 2017 05:47 )

Na toho nicneumela a budizknicemu taky dojde a pujde sedet ! Nejvetsi dluh v dejinach CR jako ministr financi.Hloupostneomlouva!!!!

Zobrazit celou diskusi