Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Taxík skončil v díře plné vody: Za propadlou silnici v Chebu může závada potrubí

Autor: els - 
4. února 2017
15:10

Vůz taxi služby zůstal uvězněn v díře plné vody, která se vytvořila uprostřed silnice. Za propad vozovky může pravděpodobně prasklé potrubí.

Okolo půl třetí ráno jel řidič taxíku po Lidické ulici v Chebu. Cesta však pro něj skončila nešťastně. Nedobrovolně totiž »zaparkoval« svůj vůz v obrovské díře plné vody. Propadla se tam vozovka.

„Přivolaní hasiči zajistili auto navijákem, aby nedošlo k dalšímu propadnutí. Na místo byl povolán i jeřáb hasičů, ten nakonec hasiči pro vyproštění nepoužili. Auto postupně nadzvedávali vyprošťovacími vaky a navijákem vytáhli mimo propadlou díru,“ popsal vyprošťování auta mluvčí hasičů Martin Kasal.

Dále pak uvedl, že řidič neutrpěl žádná zranění a z vozu se tím pádem dokázal dostat sám.

Za propad cesty podle něj může prasklé vodovodní potrubí, které vede pod silnicí. V důsledku havárie vodovodního potrubí rovněž zůstaly domácnosti v okolí bez vody. Na ulici dokonce musela být přistavena cisterna s pitnou vodou.

„Přímo na místě zkontrolovali propad v silnici i pracovníci plynárenské pohotovosti, kteří vyloučili, že by v tomto místě vedl pod silnicí plyn,“ uzavřel celou situaci Kasal.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

agfor ( 4. února 2017 18:17 )

Kdo asi zaplatí škodu - řidič nebo zákazník. Pojišťovna asi ne, protože ta je tu jenom proto, aby okrádala lidi o peníze.

Zobrazit celou diskusi