Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Trhák hlásí už 10 319 výherců! Jedním z nich je Radim z Dolního Benešova

Autor: Karel Janeček - 
25. ledna 2017
05:10

„Poslední korunu vrazil jsem do rumu,“ říká se. Radim Jurčeka (45) z Dolního Benešova to udělal ale jinak. On sám zhodnotil mince z vlastní kapsy mnohem lépe. Koupil si Blesk. A vyhrál! Stal se tak jedním z 10 319 čtenářů, kteří se už o výhru přihlásili.

„Jdu kolem trafiky s novinami, v kapse mám poslední drobáky. Říkám si: koupím si Blesk, trhnu Trhák a uvidí se,“ říká Radim Jurčeka. Protože prý není zběhlý v posílání SMS zpráv, zašel si za kamarádem, aby mu s tím pomohl. A vyplatilo se.

Štěstí stálo na jeho straně. „Když jsem pak byl pryč, tak volali z Blesku, že jsem vyhrál. Hovor brala máma. Já myslel, že si ze mě utahuje, když mi to řekla. Blesk si nyní kupuji dál a posílám SMS. Protože to prostě funguje, není to žádný podvod,“ pokyvuje spokojeně výherce.

Jak naloží s výhrou, už ví. Maminka Lidmila (68) totiž slaví 13. března narozeniny. „Takže dárek pro ni. A až se oteplí, pojedeme do Jeseníků nebo i do Beskyd. Prostě do přírody. Chodit, sbírat houby, to nás baví,“ plánuje výherce. Syn ani maminka dosud nikdy nic nevyhráli.

Pouze jednou 500 korun na stírací los. „Ale takový obnos jako s Bleskem, to nikdy. Jsem nadšený. Já dělám v lese a to je sezonní práce. V zimě peníze nemám. Čekám, až se oteplí,“ dodává Radim Jurčeka.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi