Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trhák hraje celé Česko: Toto jsou šťastné tváře výherců!

Autor: red - 
14. ledna 2017
06:08

Trhá celé Česko, a to doslova! Od pátečního rána zachvátila republiku mánie s názvem Trhák! Nová hra Blesku je naprosto dokonalá, stačí jednou trhnout a hned víte, zda jste se stali výherci jedné z 598 830 cen Trháku v celkové hodnotě neuvěřitelných 17,6 milionu korun!

Dlouhé fronty na Blesk. Netrpělivost a očekávání v očích. Hravost! Natěšení čtenáři Blesku odtrhávali kupony z titulní stránky hned po zakoupení novin v trafikách a obchodech.

A hned od rána výherci nedočkavě vytáčeli číslo výherní telefonní linky 241 093 690. Přestože je v provozu každý den od 9. do 18. hodiny, snažili se dovolat okamžitě. Aby ne, jde jim o hodně. Hlásili se šťastlivci, kteří si odtrhli kupon a zjistili, že díky Trháku jsou bohatší o stovky nebo tisíce korun.

Tak jako paní Marta Hajslová z Rakovníka, které se po odtržení středového pruhu kuponu objevily stejné tři symboly 1000 korun. Další si »vytrhli« 300korunový kredit pro BLESKmobil – to je pro zajímavost pět hodin víkendového volání v běžném tarifu!

Protože jsou Češi zapálení do hraní, mohlo se stát, že byl Blesk na některých místech vyprodaný. Pokud jste na takové obchody či trafiky narazili, nezoufejte. Hraje se každý den znovu s novým kuponem a Trhák bude takto denně nabízet šanci na výhru ještě dlouhých 30 dní! Zároveň doporučujeme si hned při koupi zkontrolovat, zda náhodou není váš kupon z Blesku již odtržený.

ZKONTROLUJTE SI VÝHERNÍ KÓDY DENNÍ HRY ZDE>>>

Matýsek (3): Specialista na trhání

„Málem jsme první pokus promeškali. Než jsme se ráno vypravili ven, skoro nikde už Blesk neměli,“ prozradila Tereza Procházková (30) z Velké Bystřice na Olomoucku.

„Koupili jsme nakonec poslední tři výtisky, které měli, ale štěstí jsme tentokrát neměli,“ říká mladá maminka a prozradila, že i když zatím si výhru v Trháku neutrhli, radost už jim hra přinesla.

„Našemu tříletému Matýskovi se strašně líbilo odtrhávat ty kupony. To bude teď jeho pravidelná každodenní práce. Myslím, že tak bude jedním z nejmladších účastníků soutěže,“ smála se Tereza.

Marta Hajslová (63) z Rakovníka: Trhla a vyhrála 1000 Kč

Koupila si noviny za 16 korun a získala nejen 40stránkový Blesk s pátečním tv MAGAZÍNEM, ale i výhru 1000 korun! Marta Hajslová (63) z Rakovníka v pátek vyhrála v Trháku Blesku!

„Pokud jsem v práci, Blesk si cestou v nemocniční kantýně koupím skoro pokaždé,“ popisuje radiologická laborantka Marta. „O soutěži Trhák jsem se dočetla a řekla jsem si, že když mám službu, a je navíc pátek třináctého, proč se nepokusit o štěstí,“ vypráví.

Kupon odtrhla okamžitě a nestačila se divit. „Nevěřila jsem, že někdy něco vyhraju. Je to moje druhá výhra v životě, první byla v tombole na plese. A dnes se na mě usmála rovnou tisícikoruna. Je to skvělý pocit. Hrát budu určitě dál. I kdybych už ale štěstí ve hře neměla, vím, že ho mám ve své rodině, tam to není o penězích,“ dodala šťastná výherkyně soutěže Trhák.

Terezka Šuláková (24) ze Strakonic: Pět Blesků a zítra deset! Jednou to vyjde...

Posledních pět Blesků sehnala v pátek v poledne v obchodním domě v centru Strakonic Terezka Šuláková (24). Sázela na své pověstné štěstí, když odtrhávala kupony s možnou výhrou. Protentokrát přálo ale jiným.

„Koupila bych si víc Blesků, ale už nebyly. Kamarádka je sháněla v jiné trafice a tam byly Blesky vyprodané už ráno. Když to nevyšlo dnes, tak to vyjde zítra. Musím jít dřív, abych získala víc výtisků. Už jsem si plánovala, co bych s výhrou udělala,“ svěřila se mladá žena.

Spokojila by se i s menší částkou. Sní totiž o iPodu a každá koruna se hodí. „Mám to promyšlené. Pokud bych vyhrála víc, pomohlo by mi to k malému autu. Budu to zkoušet celý měsíc, je to velká šance, jak štěstíčko pokoušet,“ dodala s úsměvem.

Jaroslav Pospíšil (65) ze Zlína: Odtrhl si 5 hodin volání! Kredit 300 Kč na BLESKmobil

Několikrát do týdne kupuje Blesk Jaroslav Pospíšil (65) ze Zlína. „V pátek 13. nesmím zapomenout,“ říkal si a štěstí se na něj usmálo. „O soutěži Trhák jsem věděl z novin i televizní reklamy. Ráno jsem si Blesk koupil a doma trhal,“ popsal.

A vyšlo to. Vyhrál bonusový kredit 300 Kč pro BLESKmobil. „Já sice BLESKmobil nemám, ale má ho rodinná známá, a tak jí bonus věnuju. Bude mít radost a já budu hrát dál. I když moje největší výhra v životě je manželka Eliška,“ prohlásil.

Známá může mít radost oprávněně, vždyť 300 korun znamená u BLESKmobil 5 hodin volání o víkendu nebo na vybrané číslo.

Neprošvihněte další šanci: Hrajte i s Nedělním Bleskem!

S Bleskem můžete hrát Trhák všech sedm dní v týdnu. Odtrhnout si další výherní kupon tak lze hned v neděli ráno po zakoupení Nedělního Blesku.

Tady však pozor! Nedělní Blesk je běžně v trafikách, supermarketech či na benzinových pumpách ke koupi po celý týden. Pokud ale chcete vyhrát s Nedělním Bleskem, musíte si ho koupit hned zítra nebo nejpozději v pondělí, kdy v 18:00 končí šance na přihlášení vaší finanční výhry z neděle.

A jestli chcete zkusit štěstí na druhou a kromě první hry Trháku se zapojit i do druhé, DENNÍ HRY, musíte se do ní zaregistrovat už v ten samý den, kdy kupon vyšel. Tedy ještě v neděli, a to nejpozději do 16:00. Pokud si tedy koupíte Nedělní Blesk v jiný den, DENNÍ HRU už si s kuponem nezahrajete.

KOMPLETNÍ PRAVIDLA HRY TRHÁK A DOPLŇKOVÉ DENNÍ HRY NAJDEŠ NA WWW.BLESK.CZ/TRHAK

lubosbeyr ( 16. ledna 2017 07:29 )

Že by zase pčedplacený výherci?

ivoadler ( 15. ledna 2017 11:28 )

 Co je to za šaškárnu? Copak 1000 Kč je nějaká výhra? Kvůli takovým výhrám si Blesk určitě nekoupím.

Ondon123 ( 14. ledna 2017 21:04 )

u nas taky všechny odlepeny. na nekterych dokonce i chybejici - asi vyherni

zlataa ( 14. ledna 2017 13:52 )

Kdyby Blesk vydal jenom losy, ušetřil by se aspoň papír

reiner ( 14. ledna 2017 07:58 )

Že byly fronty na Blesk? Tak u nás v Kaufu ještě v 9 dopoledne obvyklý balík - propagační kecy. Navíc to vypadalo, že se to pokoušel někdo poodlepit

Zobrazit celou diskusi