Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Milan a Taťána se vzali tak jako Gottovi! Svatba Českého slavíka a jeho ženy byla vzorem pro další Čechy

Autor: lbp - 
26. října 2016
18:57

Jsou spolu 30 let a teď do toho konečně praštili! Milan (54) a Taťána (53) z Brna se před víkendem vzali ve městě hazardu Las Vegas. Vzorem jim byli Karel (77) a Ivana (40) Gottovi. Brali se přesně tam, kde v lednu 2008 oni.

Cestu do Las Vegas pár, který už několik let provozuje pečovatelskou službu, plánoval dlouho. „Toužili jsme se sem podívat. A když jsme si zájezd zaplatili, řekli jsme si, že se tu vezmeme. Tak jako to třeba udělal Karel Gott, který se tady oženil,“ řekli Blesku přímo v Las Vegas Milan a Taťána.

Oddávající? Elvis!

Obřad si spontánně objednali v jedné z místních kaplí. Jako oddávajícího si vybrali muže, který se převléká za Elvise Presleyho (†42). Ten je pak růžovým cadillacem dovezl ke slavné vjezdové ceduli do Las Vegas, kde se celá sláva odehrála. Právě tady si také před skoro devíti lety řekli své ANO Karel a Ivana Gottovi.

Dlouhý proslov

Oddávající Elvis měl v poledne, kdy se teploty v nevadské poušti pohybovaly okolo 30 stupňů, dlouhý proslov. „Chci, abyste se na sebe na chvíli zadívali a společně si vzpomněli na okamžik, kdy jste se viděli poprvé. A myslete na vašich 30 let spolu,“ řekl svatebčanům z Brna. „Milane, bereš si tuto ženu? Slibuješ, že ji budeš milovat, uctívat?“ tázal se Elvis a dočkal se anglického: YES! „Taťáno, bereš si muže, který tě drží za ruce? Chceš, aby byl tvým manželem a oporou?“ A ozvalo se znovu: YES!

Video  Milan a Taťána se vzali tak, jako Gottovi!  - Luboš Procházka
Video se připravuje ...

Podivný zpěv

Poté co si svatebčané vyměnili prsteny, jim Elvis zahrál a zazpíval svůj hit Love Me Tender. Ale se skutečným rockenrolovým králem měla jeho interpretace pramálo společného. Mimochodem, na místě byla také žena převlečená za Marilyn Monroe (†36). „Já nejsem Američanka, jsem ze Slovenska, znám se s nimi. Napadlo mě to jako dobrý fór,“ svěřila se Alena.

Legalizace v ČR

Svatbu teď musí novomanželé zlegalizovat v Česku, na speciálním matričním úřadě v Brně, kam to nemají daleko, jelikož ve městě bydlí. A na kolik je vlastně svatba vyšla? „Se vším všudy na 1500 dolarů, to je na naše asi 36 tisíc korun,“ prozradili Milan s Taťánou a odjeli na svatební cestu k jezerům do Arizony.

Co je v ceně 1500 dolarů za svatbu?

- doprava na místo obřadu a zpět

- květina pro nevěstu ze 3 růžiček + klopa pro ženicha

- zajištění svědků /v případě potřeby/

- 7 fotografií z obřadu /6 menších, 1 větší/

- suvenýr

- tradiční svatební hudba

- zajištění svatby

- oddací list vč. apostily + ověřená kopie oddacího listu

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

dandova ( 27. října 2016 10:56 )

Trapný. A ta legalizace v Brně nemá nic společného s tím, že bydlí blízko. Trvá jim to cca. 4 měsíce.

kinki ( 27. října 2016 10:24 )

Nooo, to uz mohli mat svadbu rovno v cirkuse, a mali by rovnaku, ak nie vyssiu uroven. Taky zivotny krok si zasluhuje vyssiu dostojnost ako tuto traposinu.

Zobrazit celou diskusi