Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zdravý oběd za 40 korun? Není problém. Čtěte, co radí výživová poradkyně

Jak se zdravě najíst a nezruinovat si peněženku?
Jak se zdravě najíst a nezruinovat si peněženku?  (Autor: Profimedia)
Autor: ula - 
5. srpna 2016
07:35

Zdravá výživa versus finance je často diskutované téma. Za nezdravé jídlo ale můžete zaplatit daleko víc než za zdravé potraviny, pokud ovšem nepodlehnete vábení obchodů a restaurací zdravé výživy, kde seženete drahé polotovary. Představujeme vám nový seriál, kde vás naučíme zdravě se stravovat a přitom si nijak nezruinovat peněženku.

„Lidé by neměli a hlavně nemusí šetřit na kvalitě jídla, jen se stačí naučit kupovat cenově dostupné zdravé potraviny, vhodně si sestavit jídelníček nebo připravovat si částečně jídlo doma,“ říká výživová poradkyně Food Life Iva Rychnovská (Veselá).

Lidé velmi často neví, jak se stravovat zdravě a zároveň ušetřit, tak utrácí spoustu peněz v obchodech zdravé výživy. Zdravý oběd pro jednoho nás ale může vyjít na 40 korun, bezmasý oběd na 25 až 30 korun.

Od soboty 5. srpna pro vás připravujeme sérii článků, kde vás naučíme zdravě jíst a ještě ušetřit. Podívejte se na úvodní studio s výživovou poradkyní a zjistěte základní informace o zdravém a zároveň nenákladném životním stylu:

Video Zdravý oběd za 40 korun? Jde to, říká výživová poradkyně - Andrea Ulagová, Petr Soukup
Video se připravuje ...