Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Inzerát století: Prodávám byt, abych nemusel prodat manželku

Inzerát století: Jak to vypadá, když vtipálek prodává byt?
Inzerát století: Jak to vypadá, když vtipálek prodává byt?  (Autor: Facebook)
Autor: dce - 
20. července 2016
14:56

Takový realitní inzerát jste ještě neviděli! Českými sociálními sítěmi nyní hýbe prodejní inzerát na byt. Donedávna málo známý vtipálek Ladislav Strojil pojal nudnou nabídku svým vlastní způsobem. A udělal z toho legraci, kterou se baví celé Česko.

„Prodám byt. Je to moc hezký byt. Přesto ho prodám. Jinak bych musel prodat děti a ženu a těch pár tun věcí, co nám tu společně nashromáždili,“ tak začíná inzerát Ladislava Strojila, kterým, jak doufá, zaujme co nejvíce potenciálních kupců. 

„Je kousek od Botiče (potok), kousek od Hamru (rybník), kousek od školy, kousek od školky, kousek od domova důchodců. Na kopci je poliklinika a hřbitov. Pro každého něco. Taky je tu čínská restaurace, kebab, pizza, sushi, uzená žebra v Kotelně, kavárna, cukrárna, drogerie, novinový stánek a privát Lucie,“ pokračuje nabídka.

Naše ulice je velmi klidná, i když prudká (úplně jako moje žena). Aut tu projíždí málo, zejména v zimě, protože ty kostky strašně kloužou. Při námraze zaručeny hodiny kvalitní zábavy přímo pod okny,“ vystihl Ladislav.

Inzerát po internetu už posbíral tisíc sdílení, přes dva tisíce lajků a nespočet komentářů. Z Ladislava se stala hvězda novodobého humoru. Podle nového updatu v inzerátu obdržel také spoustu odpovědí na nabídku. Všichni ale jen chválili jeho styl psaní, byt nechtěli. Pro takové jsou tu jeho facebookové stránky, kde si dělá legraci i z jiných věcí než jen svého bytu.

„Kromě toho k bytu patří sklepní kóje – ta naše funguje jako past na zloděje, protože co tam Kačka rozbila láhev domácího sirupu, nelze se tam odlepit od země. Taková lapkolapka to je. Do sklepa se vejde spousta věcí – zimní věci, letní věci, jarní věci, staré boty, nové boty, tašky a pytle, krabice se starým nádobím. Přilepení zloději se tam musí k sobě už docela tulit, aby se tam vešli.“

„Vy si ale určitě říkáte: ‚To je pěkné, ale co děti? Mají si kde hrát?‘ Nebojte, dům má zahradu, kde si mohou děti hrát na Minecraft a na doktora.“

Celá věc má ovšem dohru, kterou Ladislav zpracoval opět svým stylem. "A víte, co je nejhorší? Že jsme ten byt uklidili, abychom ho mohli ukazovat zájemcům, a zjistili jsme, že se nepotřebujeme stěhovat do většího -- že jsme měli doma akorát bordel. Ale teď, když ten inzerát četli všichni, kdo ještě přečtou víc jak stránku textu, už to budu muset prodat, i kdybych v obyváku našel ropu, v dětském pokoji zlato a v ložnici sousedku. Tohle už zastavit nepůjde."

Celý inzerát najdete ZDE.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Gala Pavol ( 6. prosince 2022 14:45 )

Nabídka půjčky
Zde platí nabídka půjček všech nominálních hodnot
Půjčte si peníze zde Rychlé online půjčky za nejvýhodnějších podmínek! Kontaktujte nás e-mailem: gala­pavol­547@gm­ail.com
K vašim službám
Pane Gala

djaba ( 22. července 2016 01:14 )

Kdyby si jí vzalo stádo čertů , bylo by mi jich líto .Hajzzl Sedlickej.Ostatně všichni z té rodinky jsou na někoho , Chocholoušek je upřímně vzato amatér .

djaba ( 22. července 2016 01:11 )

A já věnuji zdarma tu moji svvini , abych nemusel prodat dům .P*** mně serre už několik desítek let , věčně výletí a za odměnu si honím péro až když zkoukne krraviny v telce .Vařím , uklízím , peru a starám se o osmdesátiletou babu a všechny moje věci jí překážejí .Mám obavu , že jí bude vadit i moje postel.Nu což , tak ji vyhodím , jako všechny moje věci , které jí překážely .

Zobrazit celou diskusi