Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Sadomaso v Brně: Náměstek primátora Hollan se nechal sešlehat důtkami

Autor: Mii - 
11. července 2016
14:48

„Chci víc,“ ozývá se anglicky z krátkého videa, které koluje na Facebooku, kde dominantní žena dává výprask muži svlečenému do půl těla. Ačkoli to na první pohled vypadá jako scéna z laciného sadomasochistického filmu, jde o záběry náměstka brněnského primátora a aktivisty Matěje Hollana (Žít Brno). Ten se nechal z hecu sešlehat důtkami a celé to natočil.

Hollan pro Blesk.cz přiznal, že celé video vzniklo z hecu s kamarády. I přesto ale potvrdil, že měl dlouho zájem podobnou věc vyzkoušet. Důležité podle něj je, že se jednalo o běžnou hospodu, ne žádný „zvláštní podnik“.   

„Včera jsme náhodou vlezli do jedné hospody ve Lvově na hlavní třídě. Nic na ní nebylo zvláštního. Kromě toho, že tam holky důtkama šlehaly nějaký kluky po zádech, v otevřeném prostoru… Není to žádný násilný zneužívání druhých lidí, je to domluvená hra podle pravidel. A když naše ukrajinské průvodkyně viděly, jak se na to dívám, řekly pinglici, že bych taky chtěl. Neměl jsem čas to promýšlet, věděl jsem jen, že to prostě potřebuju zkusit. Bylo to dohromady zhruba deset ran,“ vysvětluje Hollan na svém facebookovém profilu. 

A bylo to super. Žádné následky v podobě poničených zad či psychických traumat. Některý věci si člověk prostě potřebuje zažít.

Nakonec ale uznal, že zřejmě nebyl nejlepší nápad, aby se video dostalo na veřejnost. Podle svých slov ho teď budou všichni vnímat jako submisivního muže a on s tím bude muset žít. „Druhá věc je, že asi nebyl nejlepší nápad dávat to na Facebook. Ale když už se tak stalo, tak bych se rád v prvé řadě omluvil všem, které to pohoršilo, urazilo a naštvalo. Je vás hodně. S cejchem submisivního chlapa se teď budu setkávat často. Nevadí mi to, protože to tak je,“ pokračuje dále ve vyjádření.  

Celé video je ke zhlédnutí zde:

jarypadlo ( 12. července 2016 07:47 )

 Přečteno jinde:Podával trestní oznámení proti Konvičkovi a pálení koránu?Asi touží po profi bičovnících,možná by měl dostat i kamenování.

noacojezase ( 11. července 2016 16:21 )

Jde o to, jestli celá ta okázala akce byla na fakturu.

mirkli ( 11. července 2016 15:41 )

A tento vítač, sluníčkář, exibionista, zváč Posselta, sudeťáků a magor, je náměstek primátora! A toto máme v Brně!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa