Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dvojčata Michaela a Martina porodila ve stejný den: Otci jsou dva bratři-hasiči

Autor: dce - 
25. června 2016
10:27

Kuriózní příběh se stal v posledních dnech v Havlíčkově Brodě. Dvojčata Michaela a Martina D. z Polné porodila ve stejný den. Otci dětí jsou navíc dva bratři-hasiči.

„Rozhodně to nebylo plánované. Říkaly jsme si, že by bylo fajn být na mateřské společně, ale že to zvládneme až takto, to jsme nečekaly,“ smály se novopečené maminky v nemocnici v Havlíčkově Brodě, kde na svět přivedly dvě holčičky Aničku a Natálku.

Do nemocnice dorazily jen chvilku po sobě, na porod čekaly v sousedících místnostech. „Když měla kontrakce jedna, začala i druhá,“ popisují předporodní fázi obě maminky.

Jejich manželé jsou navíc bratři a oba pracují jako hasiči v Polné. Tam pracuje jako dispečerka i Michaela. „Vlastně jsme bratři, švagři a strýčkové v jednom,“ smějí se Petr a Martin.

„Chtěli bychom poděkovat paní doktorce Maškové a celému týmu zdravotníků, kteří se o nás na porodních sálech starali,“ dodal Martin.

st.rec ( 25. června 2016 14:03 )

Dobrý,přeju taky hodně šťastných let společně a zdraví...Kdysi ovšem byl kuriózní případ-dvojčata sestry se vdaly za dvojčata bratra a v jeden den porodily každá dvojčata.Ale už nevím jestli holky nebo kluky,případně mix.Ale je to fuk.Mějte se!

Zobrazit celou diskusi