Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rodině zemřely už dvě děti: Adámek (6) má nález na játrech

Autor: Etienne Bláha - 
29. února 2016
20:02

Rakovina sebrala Adámku Karešovi (6) ledvinu a zabila dvojče Verunku (†5). Vrací se teď hrůzný strašák znovu? Na vyšetření mu lékaři objevili nález na játrech!

Dvojčátka Karešova trpí geneticky dědičnou Fanconiho anemií, kvůli níž tělo nepotlačuje nádorové bujení. Nemoc je zřejmě nevyléčitelná, léčba je spíše neustálou kontrolou. Verunka zemřela v září 2014 na šesticentimetrový nádor v mozku, Adámkovi zase lékaři odebrali ledvinu. Doteď se zdál zdravý, ale zřejmě se stahují mračna.

Na játrech mu lékaři našli novotvar! „Musíme počkat, co to bude dělat. Zatím to je malé, není to ani na léčbu, ani k operaci,“ řekla s hrůzou maminka Jana. Ta stále doufá, že se může jednat o hemangiom – nezhoubný nádor krevních cév.

„Adámek ho má od narození na ruce, tak se to mohlo i přesunout. Stoprocentně to ale nikdo neřekne,“ zůstává maminka v nejistotě. Na další kontrolu půjde Adámek v březnu a tam se snad rodina dozví přesnější informace.

martinkares ( 1. března 2016 20:13 )

nejdou, u syna, který zemřel 2003 nikdo netušil, zjistilo se to při onemocnění Adama a následných genetických testech. vše jde dopředu i výzkum těchto věcí. bohužel, pro nás pozdě.

jiznicechy ( 1. března 2016 07:54 )

Je to pár dní, co psali, že jedna uprchlická rodinka dostala sociální bydlení na Praze 6, protože si tam přála bydlet. Praha 6!!! Která před nedávnem napálila nájmy co jen mohla a prohlásila, že žádné sociální byty nemá, protože je to nóbl adresa. Starým lidem, kteří to nebyli schopni zaplatit, nabídli důchoďák nebo pod most. Teď jsem s udivení zíral, že sociální byty mají, ale jen pro imigranty, které budeme živit. Můžeme si ještě gratulovat, pokud neřeknou, že v přemalovaném kravíně tedy bydle nebudou, jako ten v Jihlavě a že se o ně blbě staráme, protože všude dostanou více!!!!

vlamore ( 1. března 2016 05:10 )

13ka..steelheart:.. ...však je to asi 3dny,co hlásil Klokánek a další,že nedostali ještě letos peníze od státu a přitom to dacani z vlády rozváží v stamilionech po cizích státech a na hovno. K těm ,co to *potřebují*,se to stejně nedostane.To,jak vláda rozhazuje peníze daňových poplatníků a na vlastní lidi sere a má je totálně v paži,je na trest smrti už!Jak může totálně zadlužená země rozhazovat peníze a to ještě na příkaz zasrané EU!!!Už aby se konečně začalo *odměňovat*!!!!Přeji pevnou ruku

rumungro ( 1. března 2016 01:38 )

Rodině zemřela Verunka, Adámek žije, tak jaky dvě děti zemřeli ? Už je na čase, aby pojišťovny proplácely povinné genetické zkoušky rodičů.

lobotom ( 29. února 2016 23:40 )

Možná blbej dotaz, ale nejdou takové nemoci zjistit ještě před početím?

Zobrazit celou diskusi