Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Místo aby popřál soustrast, ptal se po daňkovi: Blízké lesního muže naštval ředitel městských lesů

Autor: dce - 
9. února 2016
21:00

"Je to ubožák," píší lidé na Facebooku na účet ředitele hradeckých městských lesů Milana Zerzána. Místo toho, aby vyjádřil blízkým soustrast po smrti Miroslava Vojtěcha (†63), ptal se po daňkovi, kterého chtěl odkoupit.

Miroslav Vojtěch zemřel minulý týden na selhání srdce. Jeho blízcí si myslí, že za vše může tlak z hrozby, že se bude muset vystěhovat z hájenky, kde žil 40 let. Na jejím místě totiž chtěla radnice postavit moderní výukové centrum.

Teprve včera se s lesním mužem rozloučili jeho blízcí. Už 6. února, tedy den po smrti pana Vojtěcha, se jim ale ozval Milan Zerzán, ředitel hradeckých městských lesů. A jestli si myslíte, že jim chtěl popřát upřímnou soustrast, tak jste na omylu!

"Aby každý věděl, co je p. Zerzán, ředitel městských lesů, za člověka, tak místo toho, když už Míra pracoval také pro městské lesy ze slušnosti (i když se ho o to nikdo neprosí), zavolal nebo se zastavil a popřál upřímnou soustrast, tak pověřil svého zaměstnance den poté, co nás opustil náš milovaný tatínek, dědeček, strýček, aby jsme konkrétně jemu prodali 5letého daňka za 10 000 Kč," napsal na Facebook Roman H.

Stejně jako hájenku plánují Miroslavovi přátelé a blízcí bránit i lesy. A zejména před takovými, jako je Zerzán. "Mohu Vám říci a slíbit, že p. Zerzán ani městské lesy nedostanou ani jeden kus zvěře, o ně bude brzy dobře postaráno. Je to nelidský přístup p. Zerzána, je to obyčejný ubožák, kterýmu na lidském životu nezáleží. Doufejme všichni, že se mu to vymstí!!!" dodal Roman.

Helehelenka ( 11. února 2016 04:18 )

K NADPISU: Soustrast se NEPŘEJE, ale VYJADŘUJE!

vladimir1950 ( 10. února 2016 12:01 )

To je teda gól, popřát soustrast! Soustrast se vyslovuje, proboha!

hu11 ( 10. února 2016 11:14 )

Zerzána kopněte do p r d e l e a pošlete s se čmoudy do Afriky

rukka ( 10. února 2016 10:25 )

šťastnou a veselou soustrast

tetahb ( 10. února 2016 09:03 )

 Opravte si název článku, copak nečtete názory lidí? :-/

Zobrazit celou diskusi