Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Královna marmelád porodila holčičku: Rodila v bouřce v oprýskané porodnici na Sicílii

Autor: dce - 
5. února 2016
08:35

Češka Blanka Milfaitová známá především svými božskými marmeládami, které jí zajistily celosvětový úspěch, je podruhé maminkou. Porodila za bouřky na „výletě“ na Sicílii v porodnici, kde se omítka loupala ze stěn.

Mnohé rodičky si pro svůj „den D“ vybírají tu nejpohodlnější a nejlépe zařízenou porodnici. Přesně naopak se ale rozhodla Blanka Milfaitová alias Královna marmelád. Porodit chtěla na Sicílii na malé klinice, kam by mnoho jiných žen ani nevkročilo.

„Chlív jako v tanku, poletující odpadky, temno na chodbách, že E-liška prosila, aby mohla jít ven, protože uvnitř je to ‚zlobivý‘. Kam se otočíš, tam to nefunguje, zákazy vstupu, aby se nepropadlo to, či nespadlo tamto,“ napsala Blanka na svůj blog.

Na Sicílii jezdí Blanka po Vánocích vyrábět marmeládu – přichází tou dobou totiž sezona citronů. A tak muselo jít na svět miminko právě zde. Oprýskané zdi, shnilé rohy místností a vlhko. Právě zde Blanka rodila.I kancl gynekologa v Horní Dolní, kam jsem kdysi docházela, vypadal v porovnání s tímto místem jako velín leteckého provozu na Heathrow,“ prohlásila Blanka.

Venku se ženili všichni čerti, když Blanka rodila. Všechno bylo ale hotovo během pár minut, jak sama napsala na blog. Nakonec se jí narodila zdravá holčička, kterou pojmenovali Mia Ronja Milfait.

housenkaa ( 5. února 2016 12:11 )

Souhlas. Co to je za zavádějící článek! Na Sicílii žije dobrovolně u rodiny partnera, který je Ital. Nikdo ji k tomu nenutil rodit tam. Měla možnost rodit v nejlepších porodnicích v Česku. Chce žít převážně v zahraničí, dítěti dala cizí jméno a Česko řeší jen do výše svých sponzorů . Pokud vím, ze svou českou rodinou se vůbec nestýká. Cestování a vaření marmelád po světě a dobrodružství si zvolila dobrovolně. Díky především sponzorům se špatně nemá.

majojo ( 5. února 2016 10:59 )

 Kecy v kleci. Měla možnost si vybrat porodnici. Když zvolila tuhle, tak co si stěžuje?

nick55 ( 5. února 2016 10:23 )

Ypsilone - přečti si její blog .. a pak se vyjadřuj. Je to fajn ženská, která jde za svým snem , fandím jí.Marmelády si dělám svoje, to jen na okraj

y1xcvbnm ( 5. února 2016 09:39 )

kolik je jí vlastně let,myslím že do 40 let nemá daleko , na takovéto riskovaní fakt to nejlepší.

y1xcvbnm ( 5. února 2016 09:36 )

vypadá to že tahle umělkyně rodila v džínách a přesto to zvládla, není nic co by nepřekonala, že ????

Zobrazit celou diskusi