Rozkošná holčička se Nečesaným narodila v pražské porodnici U Apolináře. U porodu byl s Veronikou nejen její manžel a novopečený táta Lukáš, ale také její maminka. „Díky těmto dvěma lidem jsem měla krásný bezbolestný porod plný podpory! Děkuji Bohu, že vás mám a s manželem máme tu nejkrásnější holčičku na světě!“ vzkázala šťastná maminka.

Natálku rodiče počali krátce potom, co byl Nečesaný Nejvyšším soudem propuštěn po dvou letech ve vězení na svobodu. Případ pokusu o vraždu kadeřnice v Hořicích tak byl vrácen Krajskému soudu v Hradci Králové k dalšímu projednání. Nečesaný se bez ohledu na trvající hrozbu vězení oženil s přítelkyní Veronikou, vrátil se do školy a založil rodinu.

První stání obnoveného soudního řízení proběhlo v září. Očekávalo se, že půjde pouze o formalitu a mladík bude propuštěn. Napadená kadeřnice ale znenadání změnila výpověď a uvedla, že se jí vrátila paměť a v Nečesaném poznává útočníka. Přiznala ale, že ji týden předtím navštívil hlavní vyšetřovatel případu. Spekuluje se proto, že mohlo dojít k ovlivnění její výpovědi.

Soud kvůli rozporům v její výpovědi nařídil, aby podstoupila speciální vyšetření, které má odhalit, zda se jí paměť skutečně vrátila. Datum nového stání tak novopečení rodiče stále neznají. Oba ale pevně věří, že budou dceru vychovávat bok po boku.

Zmanipulovaná rekognice, žádná DNA a cizí stopa v kaluži krve. Vše o případu Lukáše Nečesaného čtěte ZDE››

Fotogalerie
13 fotografií