Právě na stránkách centra, které paterčata všemožně podporuje, rodiče Saša a Antonín všem dárcům poděkovali a popřáli jim i jménem dětí šťastné svátky. „Moc si vaší podpory vážíme,“ vzkázali.

Centrum pro rodinu shání potraviny, hračky a oblečení v rámci hmotné výzvy už od jejich narození. V prosinci se ale podle výzvy na svých stránkách zaměřilo na blížící se Vánoce a přidalo také fotku roztomilé pětice v santovských čepičkách.

Lidé ale mohou dál rodině pomáhat i prostřednictvím peněžních darů. Jejich počet a výše na speciálním transparentním účtu před svátky pochopitelně roste, stejně jako tomu bylo i před červnovými narozeninami dětí.

Za poslední měsíc také zcela vymizely nenávistné zprávy, kterými někteří lidé provázeli své halířové příspěvky. Naopak se množí milé vzkazy. „Mám vnoučata vícerčata, vím, kolik vše stojí, takže pravidelně měsíčně aspoň malá částka,“ napsala například paní Jiřina. Jiní zase nepřispívají pravidelně, ale jednorázově poslali dětem peníze na dárky. Nejvíc dokonce celých šest tisíc.

Rodiče zatím podle výpisu za poslední měsíc z účtu vybrali jen šest set korun, kterými zaplatili staršímu bratrovi paterčat Tonymu obědy. Už v minulosti maminka Saša prohlásila, že chce peníze dětem schovat na dobu, kdy budou větší. Na účtě se tak od doby jeho založení nashromáždilo téměř čtvrt milionu.

Fotogalerie
17 fotografií