Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Lukáš se rozhodl splnit vánoční přání neznámé slečně: Dnes je v módě zlo, chci udělat dobrý skutek

Autor: venu - 
5. prosince 2015
20:42

Svět není tak špatným místem, jak by si mohl někdo myslet. To dokázal muž, kterému nejsou lhostejné osudy a přání lidí kolem něj. Lukáš Spurný se rozhodl stát se tak trochu Ježíškem a začal plnit přání...

„Dámy a pánové, dnes se mi podařilo v křoví nalézt toto přání pro Ježíška. Bylo přivázané k nafukovacímu balónku. Po vysušení rozmočeného papírku se mi podařilo přání rozluštit. Napsala jej jistá slečna Michaela Křivanová. Přeje si ‚3D puzzle – Aifelovu věž‘,“ napsal si Lukáš Spurný na sociální síť k fotografii poničeného přáníčka.

„Já sice Ježíšek nejsem, ale strašně rád bych toto skromné vánoční přání splnil. Je to věc, kterou si mohu dovolit, a pokud tím někomu udělám radost a zlepším den, budu mít také radost. Třeba díky tomu někomu uděláme letošní Vánoce nezapomenutelné,“ dodal.

„Vím, že v dnešní době a situaci je spíš v módě a popularitě zlo a nenávist. O to víc chci udělat něco dobrého. Alespoň jeden maličký dobrý skutek,“ svěřil zase své přání na sociální síť.

Vzápětí se po sociálních sítích spustila vlna obdivu, povzbuzování a hlavně sdílení. Díky tomu se během pár hodin autorka našla. „Pisatelka se našla! TENTO PŘÍBĚH BUDE MÍT ŠŤASTNÝ KONEC! A to i díky Vám! Všem strašně moc děkuji za spolupráci! Ani jsem nedoufal, že se najde tolik dobrých lidí, co přiloží ruku k dílu,“ napsal.

Tento mladý muž dokázal, že i v dnešních dnech je možné zažít něco pěkného a pozitivního. Stačí jen chtít. 

rodrigues ( 5. prosince 2015 22:50 )

hezké...jsem podobného ražení, zachoval bych se stejně...s jedinou vyjímkou, nikomu bych necpal svůj "obličej", tyto skutky dělám inkognito a raduji se z nich sám a potají. Má to mnohem větší kouzlo.

supiderman ( 5. prosince 2015 22:23 )

Kéž by mi někdo koupil pod stromeček auto =D. Jsem skromenj, stačí mi z bazaru. Auta kolem roku 2008 byly stejně nej.

ladybug ( 5. prosince 2015 21:35 )

Rozhodně bych neřekla, že je v módě zlo a nenávist, ale na druhé straně my mluvíme o Česku, tak to asi jo.

andorea ( 5. prosince 2015 21:14 )

Zobrazit celou diskusi