Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nad Prahou opět zavlály rudé trenýrky. Zemanovi sokové se k nim nehlásí

Autor: val - 
18. listopadu 2015
17:45

Nad Prahou znovu vlají rudé trenýrky, tentokrát dokonce v trojím provedení. Podle informací Blesk.cz se nejedná o akci skupiny Ztohoven, na komíny v pražských Holešovicích je vyvěsil někdo jiný.

Trenýrky se objevily na třech komínech v areálu kulturního prostoru La Fabrika v Holešovicích. Na webových stránkách La Fabriky se také objevilo video z akce, při které trojice mužů šplhá na komíny a červené trenýrky umisťuje.

Video Video z umísťování červených trenýrek na komíny v Holešovicích - La Fabrika
Video se připravuje ...

Umělecko-aktivistická skupina Ztohoven, která s podobnou akcí přišla v září jako první, se k tomuto činu nehlásí. „Je to aktivita majitelů La Fabriky a DOXu, my jsme o tom záměru věděli, ale nemáme nic společného s tím, že se to stalo,“ sdělil Blesk.cz mluvčí Ztohoven Petr Žílka.

Prvotní čin Ztohoven způsobil poprask. Skupina v září vyšplhala po lešení na střechu Pražského hradu a vyměnila prezidentskou standartu za rudé trenýrky. Zdůvodnila to jednáním Miloše Zemana. Standarta se dosud nenašla.

hejhej ( 21. listopadu 2015 11:13 )

Opět se zviditelnili trapní idoti !!!! Co tím vyvěšováním červené hadry chtějí dokázat ??? Zemana si váže více lidí, než nějakého hloupého Dienbiera, ukoktané Šabatové a těch, kterým nevadí invaze primitivních násilníků do Evropy. Dnešní studenti byli v r.1989 ještě na houbách, měli by držet huby. Ale hlupáci se rádi zviditelňují

vi3ol ( 19. listopadu 2015 13:26 )

Tak. Jenomže tohle je, žel, realita.. srandu si z nás dělá hradní ožrala a jeho chcípáček..

zadnice ( 19. listopadu 2015 10:04 )

Hloupost nekterých Čechů je bezmezná!

honza54. ( 18. listopadu 2015 23:32 )

Ich bin Charlie

uzjezima ( 18. listopadu 2015 23:23 )

  Z toho hradního závistivýho a pomstichtivýho šaška se musí dělat fakt už jen ***ní sranda

Zobrazit celou diskusi