Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Naháč ze sněmovny skončil v Kyjově. Pražské nemocnice si ho přehazovaly

Pacient na recepci Poslanecké sněmovny
Pacient na recepci Poslanecké sněmovny  (Autor: Parlamentní listy)
Autor: mim - 
9. října 2015
20:30

Vběhl s horečkou a zlomenýma rukama na recepci sněmovny. Nahý pacient z blízké Nemocnice pod Petřínem se tu ve středu dožadoval operace na specializovaném pracovišti. Komunikoval s ním šéf poslanců Úsvitu – Národní koalice Marek Černoch (46), který je s pacientem dál v kontaktu. Blesk.cz se proto u poslance na zdravotní stav pacienta informoval.

„V Nemocnici pod Petřínem mu ráno slíbili, že ještě dnes ho převezou do vojenské nemocnice ve Střešovicích, kde mu domluvili operaci. Když ho tam dovezli, přijmout ho odmítli,“ řekl pro Blesk.cz Černoch.

„Argumenty, proč ho nechtěli přijmout, byly, že mají plno, a jako další důvod mu prý řekli, že berou občany z Prahy 6, což je nesmysl,“ dodal poslanec.

Pacient se dožaduje, aby operaci provedl jak ortoped, tak neurolog. Podle informací Blesku se totiž muž živí nejspíš jako hudebník. Špatně si zlomil ruku a má zároveň porušený nerv.

„Pacient již není hospitalizován v naší nemocnici a dle informací byl převezen do Nemocnice Kyjov,“ potvrdila Blesk.cz v pátek vpodvečer Kamila Jadrná, mluvčí Nemocnice Pod Petřínem.


kosmonaut ( 24. října 2015 07:07 )

Kapsle,je vidět,že jsi magor!Rozdíl mezi Kyjovem a Kyjevem je!V kyjovské nemocnici je dobré oddělení ortopedie vedené primářem Bínou a jeho spolupracovníky.Ty se svým názorem patříš k Chocholouškovi.Já bych tě poslal nanejvýš na patologii,ale bylo by mi líto patologů!!

tgbg ( 10. října 2015 08:14 )

Co taky s magorem???

jiznicechy ( 10. října 2015 05:03 )

Jen si představte, kdyby tak vykopli imigranta - to bylo řevu o xenofobii a rasismu, to by ho paraziti ve sněmovně odoperovali vlastnoručně a nemocnice by měla problém, co si to dovolili!

kapsle ( 9. října 2015 21:17 )

Kyjev nebo Kyjov- všechno jedno.

Zobrazit celou diskusi