Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Duel o Michalákových: Dětem je líp, dřív strádaly. Ne, je to násilné odtržení

Autor: Václav Lang - 
8. října 2015
15:10

Chlapci Denis a David Michalákovi se mají u norských pěstounů lépe, než jim bylo u biologické matky. V debatě Blesk.cz to řekla režisérka a spisovatelka Monika Le Fay, jež se případem zabývá. Její oponent Aleš Hodina, předseda Mezinárodního institutu pro rodinu a dítě, naopak zkritizoval, že děti byly neoprávněně odtrženy a násilně umístěny do cizích rodin.

Le Fay tvrdí, že se děti mají u pěstounů lépe, starší syn se prý dokonce vyjádřil, že než by se vrátil k biologické matce, raději by spáchal sebevraždu. Odebrání z rodiny je podle ní v Norsku teprve krajním řešením. Michaláková se nyní podle ní více než o děti stará o svůj mediální obraz.

Uvedla také, že existuje řada důvodů, proč mají synové vyrůstat v náhradních rodinách. Fotky z toalety, na kterých pózují společně s tetou, prý nejsou jediným takovým vodítkem. Promluvila i o dalších indiciích. 

Hodina zase trvá na tom, že děti byly násilně odtrženy a přivyknuty na cizí rodiny pouze na základě domněnky, která se nepotvrdila. „Ani jeden z rodičů nebyl stíhán za jakékoli provinění,“ řekl. 

Podle něj by nyní měla Michaláková využít všechny dostupné právní prostředky včetně toho, aby se obrátila na Evropský soud pro lidská práva.

Podívejte se na duel ve Studiu Blesk o kauze, která hýbe nejvyššími patry české politiky. Za stranu zastánců Evy Michalákové jsme zvali i poslankyni Jitku Chalánkovou. Proti Monice Le Fay ale se v diskusi odmítla postavit:

Video Studio Michalákovi - Václav Lang, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

janova ( 9. října 2015 14:58 )

Naše dítě bylo té matky první, takže v té době určitě sourozence neměla. A pravda je, že do adopce asi sourozence běžně nedávají, ale do pěstounské péče ano.

stop.armenum ( 9. října 2015 13:27 )

Pro české tzv.: tupé policisty, manipulátorky z OSZ a OS v Praze 10 zřejmě stačí jako důkaz udání závistivé Azerbajdžánko-Arménky (sousedky). Nepraktikují seriózní vyšetření věci. Naše známé lživě udala Arménko-Azerbajdžánka, 53-letá slečna Armine Artouni (po otci Ter Zacharjan). Její rodiče vyslalo prý KGB ze SSSR do ČSSR v 60. letech. Sama je v evidenci StB. Údajně jí pomáhala Monika Lanzerdorferová, též Azerbajdžánka, obě sousedky z Prahy 10 - Strašnic. Bezdětná slečna Artouni chtěla prý našim známým ukrást postupně 2 syny. U tragické smrti 1.syna (+13) našich známých shozením z mostu byla "náhodou" jiná Arménka. Tu prý Artouni znala. Pak se jim Artouni snažila ukrást i 2.syna. Nedovedete si představit její asijskou zlobu, nenávist, intriky, manipulaci s lidmi, které vynaložila na zničení této VŠ-rodiny. Z nudy a závisti zmanipulovala sociálku Prahy 10 (hloupou tehdejší šéfku Tůmovou?), celý jejich dům, okolí, školky, školy, obeslala lživými tvrzeními zaměstnavatele, lékaře, přátele, učitele jejich synů atd. Slečně Artouni sekundují naivní Češky,Češi. Kdyby věděli, že o Češích prohlásila, že je nesnáší ! Jsme prý nafoukaní, smradlaví ubožáci. A to jí ČSSR zdarma umožnila vystudovat (žurnalistiku). Pracovala za statisíce v MFD, odkud byla odejita, asi pro nenávistnou, mstivou povahu. Nikdy nic nedělala, matka za ní vaří,pere,uklízí celý život. Nemá děti,chlapa,neměla žádné starosti, komunisti ji přepláceli. Po revoluci v r.1989 rychle tzv.převlékla kabát a nacpala se do pravičáckých novin opět za velké peníze. Ázerbájdžánkám a Arménkám nelze věřit. Jsme zvědaví, zda nás Blesk stopne, Artouni tam má kamarádky, Češky, s nimiž tak opovrhuje ...

aaobcanka ( 9. října 2015 13:17 )

K té kdysi záměrně médii zveřejněné fotce : Nestála za tím p. Marksová, ta je údajně často proti zoufalým českým matkám, nemyslí jí to asi logicky, systematicky a kompatibilně, je zbrklá ? Jakoby na fotce jeden ze synků utírá "pozadí" tetě. Je to podraz na matku (upozorňuji, neznám ji, ani nejsme příbuzné). V diskuzích tehdy bylo evidentní, že fotky komentuje chlap nebo mladé nezkušené bezdětné holky nebo hloupé, nepřemýšlivé ženy. Takto totiž všechna batolata zkouší nápodobou všechno, co vidí, tj. včetně utírání zadní části mámy, tety, babičky, táty, dědy, kohokoliv, koho uzří u činu. Neboť dítě se učí kopírováním, nápodobou svých rodičů a lidí kolem sebe. Tzv. blbouni v diskuzích a některých redakcích by si to měli uvědomit a nepoškozovat zoufalé matky, Češky. Tací jsou jako unáhlení, útoční pravičáci a svými hysterickými, agresivními výpady proti matce a tetě ničí celé rodiny. Místo toho, aby se zastali českých dětí a rodin, jak by to udělaly některé jiné státy. Zkušené staré matky (VŠ+SŠ), které vychovaly dohromady 5 dětí a 7 vnoučat … Není bezcitná Marksová navedená Sobotkou kvůli norským dotacím (norské fondy), aby byla na straně Norů ? Hanba Marksové, staví se často proti českým matkám ! A vsaďte se, že p. Michalákové nikdo nepomůže, že jí děti nevrátí, že se na ni Český stát, naše tzv. zkorumpované soudkyně, státní zástupkyně a stále jednodušší policisté vykašlou. Takoví jsou Češi, počínaje tzv. nenažranými, tunelářskými pravicovými vládami ODS+TOP, které rozkradly naše daně, a konče sice sociálněji konající ve prospěch lidu nynější středně levicovou vládou (díky, vládo, mj. i ANO!). Uvedení vykonávají funkce většinou jen ve svém zájmu, vytratila se ze soudců, SZ, PČR, úředníků atd. : hrdost, čest, serióznost, pracovitost, skromnost ...

diskuterrr ( 9. října 2015 12:58 )

Z IN : Norsko má jen jen 4,5 mil. obyvatel. Jsou to tzv. fašisti, přidali se k Hitlerovi. Norské a severské země účelově prodlužují zadržování dětí u pěstounů, aby zapomněli na biologické rodiče. Pak i lidi začnou psát nesmysly typu : "Už je dítě u pěstounů zvyklé (bodejď by ne, i vy, dospělí, byste si za tu uměle prodlužovanou dobu zvykli), už jej nevracejte zpět." Ale neuvědomí si, že také mohou na základě lživého udání (např. sousedky, závistivé kamarádky apod.) přijít o své dítě ! Norsko a ost. seveřané prý odebírají děti na základě lživých udání od závistivých sousedů, kolegů z práce apod. Např. Norsko se potýká s incesty prý prakticky v každé rodině. Je jich už zoufale málo na tzv. oživení krve. Jsou prý zčásti degenerovaní, rodí se postižené děti souložením mezi příbuznými. Kradou proto bílé, zdravé děti z kultivovaných rodin, nejlépe polské, české, slovenské, ruské, ukrajinské, litevské atd. Ze Západu si netroufnou, toho se bojí(Německo, Rakousko, Švýcarsko, Francie, Anglie atd.).

diskuterrr ( 9. října 2015 12:38 )

Ta holka La Fay toho asi "ví" o světě nejvíc, evidentně je totálně nezkušená, nemyslící, tzv. husa tupá, krátkozraká, omezená a namyšlená, jistě nyní milionářská Pražanda a pravděpodobně ani nemá děti. Jinak by takové hlouposti netvrdila. Když malé dítě z civilizované rodiny dáte do jiné civilizované rodiny, samozřejmě ta nová rodina dítě snadno a rychle psychicky zpracuje k obrazu svému (navíc v tomto případě za tak dlouhou dobu!) ! Nyní nečekejme, že se děti pohrnou k mámě. Jsou tzv. naočkovaní, že biologičtí rodiče jsou zlí, nejhorší pod Sluncem. Takže dnes by měl obratem rozhodnout nějaký soud, aby se děti fofrem vrátily k mámě i proti nynější jejich "vůli", tzn., bohužel, díky Norům, i násilím, a k dědovi s jejich tetou. Jenže to nikdo neudělá, Norsko prachsprostě děti ukradlo a kašle na ČR. Norové jsou zloději bílých dětí, viz zprávy ze světa. Nastudovali jsme toho mnoho a máme i zkušenosti s tzv. šílenými, sociálními, intrikánskými, prolhanými mrchami z Česka. Údajně Norové a další státy ze severu děti pod smyšlenými zástupnými důvody zcizují hlavně z východní Evropy, na západní státy si netroufnou. Jediné řešení je to polské : najmout si detektiva, aby je ukradl zpět, domů, k bio-rodičům. A nezbylo by asi nic jiného, než se přidat, bohužel, k podvodníkům (ve prospěch dětí a bio-rodiny), tj. podplatit naši soudkyni, když jsou často soudkyně morálně pokřivené a nestojí za českými matkami, aby potom děti rozhodla ve prospěch paní Michalákové. A basta. Lidi, uvědomte si, že se vám klidně může stát něco podobného. Dnes se ve státech EU na základě lživých udání, třeba od závistivé sousedky, děti odebírají z hodiny na hodinu !

Zobrazit celou diskusi