Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Proměna bývalé narkomanky Lindy z Prahy: Přítel ze mě udělal trosku!

Autor: Tereza Kuhnelová - 
16. září 2015
05:01

Když se barmanka Linda (32) z Prahy zamilovala do spolužáka ze střední, rozvedla se, opustila děti a věřila, že potkala lásku svého života. Jenže vysněný princ ji mlátil a naučil fetovat!

„Bít mě začal po půl roce. Pokaždé si našel důvod. Tvrdil, že ho podvádím nebo že jsem špatně odbočila, tak mi v autě omlátil hlavu o okýnko. Nikdy mě ale nebil před dětmi. Ze začátku to dělal šikovně. Mlátil mě na místech, která nebyla vidět,“ svěřila se matka Terezy (12) a Ondřeje (8) v pořadu Úsměv vám sluší, díky kterému chce otevřít oči ženám s podobným osudem.

Po roce vztahu se situace zhoršila. Lindin přítel bral pervitin a chtěl, aby si dala s ním. „Řekl mi – jestli mě miluješ, dáš si se mnou. Milovala jsem ho a věřila, že vše dělá z lásky,“ šokuje Linda.

»Perník « si pak pravidelně píchala další čtyři roky. „Denně jsem potřebovala dávku za čtyři až pět tisíc. Musela jsem se naučit krást,“ vypráví žena, která nyní pracuje jako barmanka v pražském klubu.

I když jeli oba milenci na stejné vlně, Daniel mlátil Lindu čím dál surověji. „Vypadala jsem příšerně. Už ani děti jsem nemohla vídat, aby mě takhle neviděly. I tak jsem ale věřila, že si to zasloužím. Probralo mě až to, když mi vykloubil nohu a já skončila v nemocnici!“ vzpomíná na dobu, kdy od surovce utekla. Fetovat však nepřestala a skončila na ulici jako bezdomovec.

Spala jsem různě ve squattech nebo v tramvajích, jedla v obchodech a kradla, abych měla na fet,“ přiznala.

Dvakrát šla na léčení, ovšem pokaždé po měsíci spadla do drog znovu. Až když jí šlo o život, rozhodla se s fetem skončit.

Dnes je prý čtyři roky čistá. Rok se dávala dohromady, než byla schopná po čtyřech letech opět vidět svoje děti.

Našla si práci, byt, vzala si půjčku, aby mohla splatit 90 000 Kč dluh za pokuty v MHD, a nyní je tři měsíce šťastně zadaná. Děti ale stále zůstávají u otce, k mámě zatím nechtějí.

jany ( 9. října 2015 20:21 )

mne eprijde jako dama, ta fetacka obhroublost se v obliceji podepise. odkopnout deti je smutne

jity ( 16. září 2015 10:22 )

Také ji přeju ať vydrží, ale to stogma si stejně ponese už do konce života. Nechápu jak může někdo z lásky se nechat mlátit a ještě začít fetovat.

Zobrazit celou diskusi