Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Andělé strážní, ochraňujte moje děti, prosí Michaláková před soudem. Hrozí jí adopcí syna

Autor: shp - 
15. září 2015
09:42

Češka Eva Michaláková má strach jako nikdy předtím! Po čtyřech letech, co v Norsku bojuje za navrácení synů do své péče, jí nyní hrozí, že mladšího Davídka (6) dají úřady v severské zemi k adopci pěstounům. V úterý, kdy soud začíná, prosila všechny anděly strážné, aby stáli při ní a nad jejími dětmi drželi ochrannou ruku.

Prosím všechny anděly strážné, držte ochrannou ruku nad mými dětmi, ať Barnevernet (norská sociální služba – pozn. redakce) nevyhraje,“ napsala ráno na sociální síť.

Soud v Oslu má probíhat od úterý do čtvrtka a měl by rozhodnout o osudu mladšího Davida (6), kterého chtějí dát úřady k adopci. Z toho má máma samozřejmě největší strach.

I když by žádosti soud nevyhověl, trvají úřady na přerušení kontaktu Michalákové s Davidem. Toho naposledy viděla matka na konci srpna. Při schůzce byla sledována jak jeho pěstouny, tak pracovnicemi norské sociálky.

Úřady jí vídání staršího Denise (9) znemožňují úplně s tím, že chlapec údajně na matku špatně reaguje. Bližší podrobnosti nespecifikovaly.

Děti Michalákové byly odebrány v roce 2011 kvůli údajnému zneužívání ze strany otce. To sice policejní vyšetřování nikdy nepotvrdilo, děti však do péče zpět nezískala a od té doby bojuje za jejich navrácení.

dumik ( 16. září 2015 12:14 )

 vzhledem k tomu, že Norové kradou zejména děti cizinců jak se dokazovalo statistikami, myslím, že se tím potvrzuje to, že zkrátka a dobře potřebují vylepšit genofond a chovají se jako nacisté, kteří děti poněmčovali. Jestli se synové nesmějí učit česky - co to znamená? bohužel věc je už tak daleko, že syny poškodí ať to dopadne tak nebo tak a pěstouni si mohou být jisti, že i kdyby je ukradli, v osmnácti začnou své rodiče hledat.. a pěstounům neodpustí lži.

gabreta ( 15. září 2015 19:10 )

Klidně můžeš bejt vedle. Největší lumpové, jsou dobře ohození s andělským ksichtem! Nehledě na to, kolik takových případů se tam, ne jen s cizincema, odehrálo, že rodiče museli dokonce svoje vlasní děti nechat od pěstounů unést. Jakse dodržuje mezinárodní právo na ochranu dítěte a jakou váhu má v Evropě naše slovo. Každej si s námi tak akorát vytře!

oliiiii3 ( 15. září 2015 16:53 )

Nebudte hnusny, proc by ty deti mela nechat na pokoji, jednou jsou jeji chce je zpatky, kdo z vas by to nechtel , neni to fena aby je odhodila ale mama.Nikdo nemate tuseni co se stalo jen blbe melete. Kdo nema deti, tak urcite nepochopi.

nemocna ( 15. září 2015 13:58 )

Ano přesně tak nevím proč to hned neudělala na co čeká? že jí je dobrovolně vrátí, najivní, já bych to udělala hned at to stojí co to stojí hlavně mít své děti zpět u sebe ne v cizí zemi a u cizích lidí kromě toho u buzošů, jak může být lepší vychovávat dítě dvěma chlapy než vlastní matkou, nebo tetou, hnus Norsko zlodějská země dětí!!! přejí jí at jí děti vrátí ale nevěřím tomu raději at jedná hned než bude úplný konec jak odsouhlasí adopci už unáší cizí dítě, vzpamatuj se a jednej!!!! máš možnost jinak máš děti nadobro straceny

ebati ( 15. září 2015 13:56 )

Nechápe pouze bezdětný nebo bezcitný.

Zobrazit celou diskusi