Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Proč zemřel malý Liborek? Podle pitvy na následky zranění

Autor: bop - 
3. září 2015
21:15

Liborek (†7), který minulý týden zkolaboval u pěstounů na Podbořansku poté, co se koupal s bratrem ve vaně, zemřel na následky zranění. Vyplynulo to z výsledků pitvy.

Proč vlastně chlapec zemřel? Odpověď na tuto otázku stále není jasná. Cizí zavinění pitva nepotvrdila ani nevyloučila. Vyšetřovatelé proto čekají na další znalecké posudky.

Ten večer byly děti doma jen s matkou. „Borek se ten den popral se sourozenci. Pak se koupali a vyváděli i ve vaně. Nechala jsem je tam chvíli samotné, protože jsem musela za menšími dětmi,“ popsala jeho pěstounka Jiřina Z. se slzami v očích.

Podle ní a jejího manžela se nikdy nestalo, že by Liborkovi nebo jiným dětem ubližovali. Chodili s ním prý na srazy pěstounů a pravidelně k lékaři. Kdyby měl chlapec nějaké modřiny a jiná poranění, musel by si toho podle rodiny přece někdo všimnout.

Jisté je zatím jen jedno, a to, že na pravdu o případu úmrtí malého chlapce si ještě budeme muset počkat. Utonutí bylo vyloučeno, smrt měla nastat následkem zranění. Kde ale chlapec ke svému smrtelnému zranění přišel?

 

noza ( 4. září 2015 09:04 )

Jedni pěstouni dostali dokonce státní vyznamenání za to, jak se o děti starali. Nakonec vylezlo na povrch, že děti týrali. Kdo ví, jak to tedy je v této rodině - také mají několik dětí v pěstounské péči, což jim vynese dost peněz.

st.rec ( 4. září 2015 09:00 )

Nevidím nikde náznak radosti z cizího úmrtí,nebuď hysterka a nepřekrucuj smysl vyřčeného-napsaného.

st.rec ( 4. září 2015 08:52 )

Nevím proč se měl pravlast zbláznit?Taky jsem četl názory na jiných serverech a opravdu i ve světe ty emotivní snímky stáhli.Stačí komentář Jiřího Vítka-Patrioti v Parlamentních listech.

bibulkan ( 4. září 2015 04:26 )

 pravlast-Vy jste se asi zblaznil. Jinak se to ani rict neda.

rarasek4503 ( 3. září 2015 23:01 )

To jako České dítě je víc? Nebo to Syrské si zasloužilo umřít. Mně se taky nelíbí to co se děje, ale v momentě, kdy se radujeme ze smrti nějaké skupiny, tak jsme stejní jako Hitler

Zobrazit celou diskusi