Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dětský tábor hrůzy! Špína, nepořádek a nedospělí vedoucí

Autor: Vlaďka Hradská - 
25. srpna 2015
05:01

Na táborový pobyt svého syna Samuela (11) zřejmě nikdy nezapomene Hedvika Krupičková z Prahy. Šokovaný chlapec prý vydržel na táboře jen den. Pak ho matka raději odvezla.

„Děti neměly žádný program, celý den byly zavřené ve vybydlených chatkách. Nedostaly ani povlečení. Všude nepořádek, šlapaly po špinavém povlečení na zemi. Maximální věk slovenských vedoucích byl tak 17 let. Hlavní vedoucí nebyla o moc starší. Byla jsem v šoku, v jakém prostředí ty děti žijí,“ popsala hrůzný zážitek při návštěvě tábora RS Avia Varvažov na Písecku, který provozuje pražská Agentura7.cz.

Za osmidenní táborový pobyt, který vybrala na internetu, zaplatila Hedvika Krupičková 3500 korun. Za to očekávala, že si chlapec užije týden pohody. „Místo toho je Sam v šoku. Prý už nikdy na tábor nepojede. Pod nohy jim vedoucí házeli petardy. O děti se nikdo nestaral. Bylo mi jich líto. Nebyl tam ani pořádný signál, aby se dovolaly domů,“ dodala.

Hrůzný zážitek popsala na Facebooku. Během týdne ho sdílely skoro 4 tisíce lidí. Navíc informovala i hygieniky. Blesk zjistil, že hygienici se stížnostmi nespokojených rodičů na tábor ve Varvažově zabývají opakovaně už léta.

houdy007 ( 30. srpna 2015 12:16 )

 Paní Krupičková je pěkná p*ča. Byl jsem na tomtéž táboru co její syn dokonce na stejném turnusu a potkal jsem ho. Je to rozmazlený fracek co neustále bulel a fňukal, že chce domů. Instruktorů je všem přes 18 jen instruktorovi je 17. Program nebyl ze 2-ou důvodů 1. Byl první den a za 2. Strašně pršelo. Airsoft se v dešti vážně hrát nedá... Místo AS byly velmi zajímavé přednášky o taktice a vojenské medicíně. Petardy se v žádném případě neházely petardy dětem pod nohy, pouze se jiný svolával nástup. Vyfocený nepořádek je pokoj a chatka vedoucích... Děti musely mít uklizeno, protože se bodovalo,kdo dostal horší jak 1- nešel na hru a měl fyzickyvýchovný program. To že ta p*ča se sovím jménem pošle dítě na nejvíc hardcore odíl AS =>military, tak se nelze divit.

serose ( 28. srpna 2015 23:38 )

MILITARY VOLE ZVYKEJ SI !!

eremita ( 25. srpna 2015 23:51 )

Paní Krupičková by si měla pořádně prohlédnout nabídku a zaměření podobných prázdninových táborů, než nějakému svého mazánka svěří. Kluk, který vydrží pobyt mimo domov jediný den, není v jedenácti letech psychicky v pohodě, ostatně ani reakce matky není adekvátní. Proč posílá syna na tábor, který mu nesedne? Hysterická informovanost bulváru kluka na samostatnost v životě nepřipraví...

krelaeth ( 25. srpna 2015 23:39 )

Vy opravdu chcete říct že věříte že by vedoucím táboru s military (vojenským) tématem bylo méně jak 21 let ? Je opravdu rozdíl mezi vedoucím tábora a instruktorem který se zodpovídá vedoucím. Instruktorům mohlo být opravdu 17 let ale vedoucím bylo 30 let s praxí. Navíc ať ty fotky pořídil kdokoli měl by si uvědomit že by měl dbát na soukromý. Na jedné fotí pokoj vedoucích kde je jasně tabulka vstup zakázán pokoj vedoucích a na druhé fotce je jak si jen tak vešla do pokoje vedoucích a vyfotila to tam. Opravdu myslíte že by dětem nechali jen tak na zdi pověšenou zbraň? Takže to jak vypadá pokoj vedoucích může být všem jedno jelikož v něm děti nežijí. Ba naopak pokud měl kdokoli v chatkách nepořádek tak dostal kliky (protože tak už to v armádě chodí a tak by to taky mělo být i na táboře s military tématem). povlečení vyfoceno v hlavní místnosti bylo po dětech z předchozího turnusu a byly tam proto že se musely vyprat prostěradla pro děti z turnusu nadcházejícího a dostaly by je k večeru než by šly spát. Chatky mohou vypadat jak chtějí z venku ale jedinou chatku kterou vyfotila byl opravdu jen pokoj vedoucích ve kterém neměla vůbec nic dělat. Celý den byly zavřené v chatkách . Ano je to možné jelikož bylo řečeno že po jednom dnu ho odvezla a první den co přijede na tábor by měly většinou děti vybalit (ano pozor světe div se i skříně tam byly) odpočinout si potom by se měl přečíst nějaký spis pravidel pro tábor dát si večeři a potom večerka. Dále matka která poslala své dítě na military tábor asi ani neví co slovo military znamená protože kdyby věděla co slovo military znamená tak by jí mělo dojít že to bude podobné jako vojna. To že vyfotí ten nejhorší kout sprch nutně neznamená že zbytek je hrozný. Jo a signál tam byl a je tam i příjem pro internet pokud máte mobilní internet od O2.

pistakkt ( 25. srpna 2015 23:19 )

Krásně napsané

Zobrazit celou diskusi