Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Koupaliště, kde lidé plavali s mrtvolou: Muž si dal 9 piv, zapil je panákem a skočil do vody. Zemřel

Muže stálo opilecké koupání život. Zemřel na koupališti v Otrokovicích, které je nechvalně proslulé kauzou „koupání s mrtvolou“.
Muže stálo opilecké koupání život. Zemřel na koupališti v Otrokovicích, které je nechvalně proslulé kauzou „koupání s mrtvolou“.  (Autor: Reprofoto TV Prima/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: ČTK, shp - 
14. srpna 2015
10:00

Koupaliště Štěrkáč v Otrokovicích na Zlínsku bylo svědkem další tragédie. Poté, co se tu lidé včetně několika dětí hodinu koupali v červnu s mrtvolou, zde zahynul další člověk. Muž (†54) zde vypil devět piv, kopl do sebe panáka a pak přišel s typicky opileckým nápadem, že si půjde v nesnesitelném horku zaplavat. Jak mu ale alkohol stoupl do hlavy, jeho plavecké schopnosti se zhoršily a z přírodního koupaliště se už živý nedostal.

Skok opilého muže do vody hlásila čtyřiapadesátiletá žena, podle které se z vody již nevynořil. Hasiči následně vytáhli bezvládné tělo. „Záchranáři se pokusili o resuscitaci, ale bezúspěšně. Po několika minutách lékař konstatoval smrt utonutím,“ poznamenala zlínská policejní mluvčí Monika Kozumplíková

Policisté poté zjistili, že by se mohlo jednat o muže z Tlumačova, což vzápětí potvrdila jeho sestřenice, kterou přivolali na místo. „Zaměstnanci dvou hospod v prostoru přírodní nádrže potvrdili, že muž vypil před svým skokem do vody dohromady devět piv a jednoho panáka tvrdého alkoholu,“ dodala mluvčí.

V červnu ve štěrkovišti utonul jednatřicetiletý cizinec, který se zdržoval ve Zlíně. Šel se společně s několika kamarády vykoupat. Když ostatní zjistili, že s nimi po koupání není na břehu, dál po něm nepátrali. Vzali jeho oblečení a osobní věci a vrátili se zpět do Zlína bez něj.

V červenci utonul třiačtyřicetiletý muž z Valašskomeziříčska v jezeře u Ostrožské Nové Vsi na Uherskohradišťsku, patnáctiletá dívka ve vodní nádrži Bystřička na Vsetínsku a jednadvacetiletý mladík ve vodní nádrži Balaton u Nového Hrozenkova na Vsetínsku.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

slider ( 14. srpna 2015 14:13 )

Neměl chlastat. Alkohol není dobrý k ničemu.

ruudazvostravy ( 14. srpna 2015 13:26 )

Vono to chce hlavně klýdek bejby,heja heja švéryge.

potwoorka ( 14. srpna 2015 13:14 )

Opilcům to přeju. Alespoň se svět od nich vyčistí. Jen houšť!!

ruudazvostravy ( 14. srpna 2015 12:56 )

Jawůl bejby,von mjel pjenu taki eště něgde jynde,neš u hubi.Páč,dyš ďál ten potvodní vejskum,tak zjystil,že někerí babi sou dole bes a párkrát u toho ztvrdnul,výme?

ruudazvostravy ( 14. srpna 2015 12:49 )

Nojó,to chce.Dát sy gulášek se šesti,pak to zalejt párma žejdlýkama gambáče a zazdít navrch panáčkem.Potom nejní třeba žánej šnorchl a jyný vibavení a čovjek sy může vophlýdnout pjekný babi zespodu,aniš bi dostal vot ňákího jejych stárkího po čuni.

Zobrazit celou diskusi