Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ferrari po drogovém králi má nového pána. Nabídl 2 009 000 korun

FERRARI 575 F133 EBE typu kupé si našlo nového majitele, zaplatí přes dva miliony
FERRARI 575 F133 EBE typu kupé si našlo nového majitele, zaplatí přes dva miliony  (Autor: UZSVM)
Autor: kal - 
27. července 2015
13:30

Výprodej luxusních aut po chomutovském drogovém králi Václavu Novákovi má první výsledek. Na jeho Ferrari 575 F133 EBE typu kupé přišly čtyři nabídky a nejvyšší z nich byla na 2 009 000 korun. Blesk.cz o tom informoval mluvčí Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových Pavel Hortig. Zájemci naopak mají stále šanci koupit si vozy značek Hummer a Mercedes, o které v 1. kole nikdo neprojevil zájem.

„Vítězná nabídka ve výběrovém řízení vyhlášeném regionálním pracovištěm Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových Chomutov na prodej vozidla Ferrari je ve výši 2 009 000 korun. Původně stanovená minimální kupní cena přitom činila 1 599 000 korun,“ uvedl Hortig pro Blesk.cz.

Vítězi teď putuje k podpisu kupní smlouva, pak ho čeká zaplacení nabídnuté dvoumilionové sumy. Je otázka, jestli někdy peníze uvidí ještě Novák, nebo zůstanou už státu. „Po zaplacení kupní ceny bude kupující vyzván k převzetí vozidla a finanční prostředky z prodeje budou odeslány na účet příslušného soudu do úschovy, kde budou uloženy do pravomocného rozhodnutí ohledně obviněného,“ vysvětlil Hortig.

Původní majitel aut o majetek přišel kvůli drogám. Je obviněný z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a taky s jedy. O prodeji jeho vozového parku rozhodlo státní zastupitelství v Ústí nad Labem. Vzhledem k tomu, že si na luxusní vozítka vydělal nelegálně, přišel o ně.

Zatímco Ferrari si nového majitele zřejmě už našlo, o další vozy se lidé budou moci přihlásit nanovo. V nabídce se tak znovu ocitne Mercedes Benz S600 220 typu sedan, Mercedes Benz CL 500 216 kupé a dva vozy Hummer H2. Podrobnější informace k prodeji budou opět na stránkách ÚZSVM v sekci prodej movitého majetku.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pepen ( 27. července 2015 16:45 )

Blasku vy jste vožralý idioti v jednom článku Dvořák v druhém Novák tak *** jak je to?

Zobrazit celou diskusi