V úterý bude polojasno, občas přeháňky, nejvyšší denní teploty 28 až 32 °C, na jihovýchodě místy až 34 °C. Pokud se budete chtít zchladit, vyrazte na Šumavu, tam bude kolem 25 °C. Přes den bude vát mírný větřík. V noci se bude spát lépe, nejnižší noční teploty 18 až 14 °C.

Jasno až polojasno bude ve středu, postupně hlavně v Čechách oblačno. Denní teploty ovšem vystoupají až na 35 °C, v noci klesnou noční teploty na 19 až 15 °C. Slabý proměnlivý nebo západní vítr 1 až 4 m/s v bouřkách přechodně zesílí.

Ve čtvrtek zabouří a ochladí se

Bude oblačno, přijdou bouřky a přeháňky, ale bouřky jen ojedinělé, zato intenzivní. Nejvyšší denní teploty 25 až 29 °C, na východě 30 až 35 °C. Na východě po většinu dne polojasno a srážky jen ojediněle. Během dne bude foukat mírný severozápadní až severní vítr 2 až 6 m/s, v bouřkách přechodně zesílí. Noc bude ovšem tropická, protože teploty neklesnou pod 20 °C.

Pátek už bude ve znamení nižších teplot. Bude oblačno až zataženo, zaprší. Nejvyšší denní teploty 23 až 27 °C, na jihovýchodě až 30 °C. Stejné počasí nás čeká i v sobotu. Teploty začnou zřejmě klesat v neděli, ale i tak budou nejnižší teploty 22 až 27 °C.