Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Katka to do porodnice nestihla: Rodila v autě u Národního

Autor: Richard Veselý - 
12. července 2015
05:00

Narodila jsem se v autě na ulici! Tím se jednou bude moci chlubit Natálka P. (3 dny) z Prahy. Přišla na svět v autě rodičů přímo u Národního divadla.

Natálčin vstup do života byl pořádně dramatický. Její rodiče jeli do porodnice, dojet tam už nestihli. „Cestou jsem cítila, že rodím. Jen jsem řekla manželovi, ať volá sanitku. U Národního divadla jsme zastavili a bylo jasné, že do Podolí nedojedeme,“ popsala Kateřina P.

Porod se stal velkou atrakcí pro turisty. „Samozřejmě jsem hodně křičela. Tři mladí Italové byli tou scénou tak unesení, že nám skoro vlezli až do auta. Manžel je musel vyhodit,“ vyprávěla Natálčina maminka.

Když na místo dorazil lékař, z větší části už bylo po všem. „Nestihli mě ani přenést na nosítka, porodila jsem přímo na přední sedačce v autě. Akorát mi doktor stačil říct, ať netlačím, že teď už je to jedno. Myslím, že na mě při porodu ani nesáhl,“ směje se šťastná Katka.

Ta nakonec z auta vyšla až po porodu a přesedla si do sanitky. „Byla jsem nahá a od krve, musel to být zvláštní pohled. Nějací lidé tam přímo na ulici manželovi gratulovali k narození dcery,“ dodala.

mourovata.kocka ( 12. července 2015 19:21 )

Ty jsi povedený kus idiota.

janinax ( 12. července 2015 16:15 )

Je mi tě docela líto,jak si ubohý chudáčku, chtěla bych vidět tvůj ksicht!!!!!!asi nic moc co .To ty,jsi asi neměl přijít na svět,když tohle přeješ ostatním.JSI NESTVŮRA!!!!!!

taktone ( 12. července 2015 15:31 )

náhodou krásné dítě co byste chtěli když je pár hodin na světě

mazliva.samicka ( 12. července 2015 14:32 )

Přesně, taky mě to napadlo...Bude mít na porod hezký vzpomínky..Unikla..doktorovi a otráveným, arogantním porodním asistentkám...:o))

janapi ( 12. července 2015 13:33 )

Ty jsi ale ovád kravský - měli by Tě naložit do lihu a ukazovat v obrovské zkumavce jako odstrašující případ hnusoty charakteru!

Zobrazit celou diskusi