Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tragické volno na koupališti Lhota: 3 mrtví během prodlouženého víkendu

Autor: bru, jad - 
7. července 2015
12:13

Obrovský šok mají za sebou lidé na jezeře Lhota nedaleko Dřís u Prahy. Na hladině se tam objevilo mrtvé tělo. Na místo vyjeli hasiči a policejní potápěči, aby mrtvolu vylovili.

Podle informací Blesk.cz je utonulým s největší pravděpodobností muž (†60) z Třebíčska, který ve Lhotě zřejmě trávil dovolenou, ale od soboty po něm pátrali policisté. „Přesnou příčinu smrti a dobu úmrtí určí pitva,“ potvrdila Štěpánka Zatloukalová ze středočeské policie.

Starší muž se na Lhotu přijel vykoupat se svou dcerou, naposledy se potkali u deky, kdy jí řekl, že si jde zaplavat. Zatímco žena poklidně usnula, po jejím otci se slehla zem. V sobotu večer proto zavolala policii a požádala o pomoc. Ihned se rozjelo pátrání. O prodlouženém víkendu zahynuli na jezeře Lhota tři lidé. Dva muži se utopili a jeden zkolaboval na břehu a zemřel.

y1xcvbnm ( 7. července 2015 14:46 )

Proč by lidi vyháněli ven když nevěděli jestli se ten pán utopil?????

dfghjk ( 7. července 2015 12:53 )

Vida, tak tu máme další koupání široké veřejnosti a hned se třemi mrtvolami! Jak je možné, že policajti opět nevyklidili prostor a dokonce ani rodiče nezabránnily dětem v koupání s mrtvolami? My jsme fakt nepoučitelný!!!

johanvonbahnhof ( 7. července 2015 12:53 )

Ach tak a já ti furt tam dumal, proč ta voda je tak nějak podivně cítit... Nic, dost bylo vtipů, RIP.

Zobrazit celou diskusi