Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na léto si pořiďte ledvinku! Jsou zase IN

Ledvinky kdysi milovali důchodci, teď se karta obrátila.
Ledvinky kdysi milovali důchodci, teď se karta obrátila.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: Petr Šour - 
4. července 2015
05:40

Ledvinka, vedle ponožek v sandálech nejvysmívanější módní trapas, se vrací. Odborníci na módu si tohoto fenoménu všimli na hudebním festivalu v Glastonbury, kde se praktickou ledvinkou ozdobily tisíce návštěvníků.

S ledvinkou okolo beder byla na největším festivalu světa vyfocena i supermodelka Suki Waterhouse (23). Bývalá snoubenka nejkrásnějšího muže světa Bradleyho Coopera (40, Americký sniper) si ji hrdě navlékla na džínové kraťasy a její příklad následovali další. Vždyť Suki přece určuje budoucí módní trendy s dokonalou přesností! „Ledvinku nemusíte nosit v ruce, pohodlně do ní schováte peněženku, sluneční brýle i malou láhev vody. Je to ta nejpraktičtější věc na světě,“ vyjádřila se Suki na obranu ledvinky.

Jaké ledvinky 
teď letí?

A jaké barvy a materiály jsou dnes v módě?  Od obyčejných šedých a černých až po veselé provedení s puntíky. Hodně žádaná je kůže a aztécké motivy. Svou vlastní ledvinku si můžete i uplést podle vlastního designu.

ruudazvostravy ( 4. července 2015 10:02 )

Jasnágo,gůt arbajt.A ty co hodně lábou,ajť sy do foroty pořýděj račy aspoň dvje,vona ta dyjalýza je lydički taki pjekná svy*ňa.

Zobrazit celou diskusi