Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Máte rádi KFC? Pak se nedívejte, co místo kuřete dostal nebohý zákazník

Zákazník z Ameriky dostal místo kuřete něco, co připomíná spíše hlodavce.
Zákazník z Ameriky dostal místo kuřete něco, co připomíná spíše hlodavce.  (Autor: Facebook)
Autor: lm - 
17. června 2015
21:41

Proklatě dobré kuře? Tak s tímto reklamním sloganem by zajisté nesouhlasil zákazník z americké Kalifornie, který místo lahodného kousku kuřete vytáhl z krabice něco, co připomínalo krysu!

Zděšený zákazník si u řetězce rychlého občerstvení objednal krabici kuřecích stripsů. Poté, co si jídlo odnesl a pustil se do něj, ale vytáhl z krabice i jeden smažený kousek, který vůbec nepřipomínal jeho oblíbenou pochutinu. Tenhle strips měl totiž i ocásek!

Bohužel pro nešťastníka si muž nejdříve do stripsu kousl, než si všiml jeho zvláštního tvaru. "Když jsem se do toho zakousl, bylo tam něco tvrdého a bylo to takové gumové. Až když jsem se na kousek podíval, všiml jsem si, že vypadá jako krysa s ocasem," řekl zhnuseně muž, který nyní zvažuje žalobu. Společnost provedla ihned ve své prodejně inspekci, ale na nic nepřišla. Na internetu lidé namítají, že mohlo jít skutečně o kuře, jen špatně usmažené, a vyzývají stěžovatele, aby strips rozřízl a tuto fotku pak sdílel.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sores ( 22. července 2016 13:30 )

Nikdy v životě bych si v žádné hospodě sebe lepší nedala nic z mletého masa ani řízek! Bylo mi to dokonce doporučeno číšníkem. Nic obalovaného a mletého.Už tak se štítím a jím v pohostinství minimálně když není jiná možnost. Vím o čem píšu, dělala jsem servírku, prostě h.nus o kterém hosté nemají vůbec ale vůbec tušení.

wallynka ( 19. června 2015 13:28 )

 Je to hloupost..! V KFC jsem delala při škole několik let a jsem si jistá, že se tam tohle nemůže stát. Každý kousek projde rukama kuchaře ještě syrový. Myš by mezi jednotlivými kusy masa byla poznat na sto honů.. ;-) Tohle vypadá na normální kuřecí křídlo, od kterého se kus oddělil. Pravděpodobně při obalování.. ;-)

aronak ( 18. června 2015 07:15 )

Píše, že do řízku kousl, ale na fotce žádné ukousnutí není vidět. Třeba je to někdo z dalších rychlých občerstvení a chce konkurenci ublížit. Dneska, když už člověk musí jít někde jíst do hospody, tak raději nezkoumat, v jakém prostředí a jaké čuně jídlo připravuje. Nejmenovaný pořad v Tv také někdy ukazuje bordel v kuchyni, že se člověk diví, že už ji dávno hygiena nezavřela.

cinderella1 ( 17. června 2015 22:25 )

Toto by ale uvital jiste kazdy. http://tn.nova.cz/clanek/sokujici-nalez-v-jidle-jedno-kousnuti-ji-zmenilo-zivot.html

cinderella1 ( 17. června 2015 22:22 )

No jo, stejna delikatesa jako ten cesky chleba se zapecenym obvazem. Taky pekna fuuujka! http://tn.nova.cz/clanek/hnus-v-pecivu-neuverite-co-nasel-petr-zapeceneho-v-chlebu.html

Zobrazit celou diskusi